ÇEKÜL’ÜN ALAN EĞİTİMİ PROGRAMI MİLAS’TA GERÇEKLEŞTİ.

Tarihi Kentler Birliği üyesi Belediyelerin koruma alanında çalışan ekiplerine yönelik, ÇEKÜL Vakfı işbirliğinde düzenlenen alan eğitimi programına  katılan çeşitli il ve ilçelerin Belediye personeline Milas tanıtıldı.

ÇEKÜL’ÜN ALAN EĞİTİMİ PROGRAMI  MİLAS’TA GERÇEKLEŞTİ.
  • 01 December 2018, Saturday 12:35

28-30 Kasım 2018 tarihleri arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Tarihi Kentler Birliği ve ÇEKÜL Vakfına bağlı Belediyelerin personelinin katıldığı alan eğitim programı “Kentsel Sit Alanı Gezisi” kapsamında Milas’a gelen misafirlere Milas Tanıtıldı. Milas Belediyesi KUDEB Birim sorumlusu Arkeolog  İ.Ernur Öztekin‘in rehberliğinde tarihi alanları gezen Belediye çalışanları, Milas’a hayran kaldı.

Baltalıkapı,Uzunyuva,Hacıaliağa Konağı,Çöllüoğlu Hanı,Macar Evleri gibi tarihi alanlar ve Milas Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon ve sokak sağlıklaştırma projeleri hakkında bilgi alan Belediye koruma alanında çalışan ekipler, daha sonra Muğla’ya hareket etti. Milas Belediye Başkan yardımcısı Zeynep Çınar’ında eşlik ettiği bilgilendirme gezisinde katılımcılara, Milas’ı tanıtan çeşitli yayınlar hediye edildi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık