CHP Gençlik Kolları’ndan Başkan Tokat’a ziyaret

02 Şubat 2020 tarihinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Gençlik Kolları Kongresinde Başkan seçilen Hilmi Can Tunca ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

CHP Gençlik Kolları’ndan Başkan Tokat’a ziyaret
  • 12 February 2020, Wednesday 9:54

Cumhuriyet Halk Partisi için yılmadan yorulmadan çalışacaklarını belirten Tunca; Görevimiz boyunca gençlerimizi anlayıp onlara yönelik etkinlikler düzenleyeceğiz. Gündemi takip ederek çalışmalarımızı ona göre belirleyeceğiz dedi.
Ziyaret için Hilmi Can Tunca ve yönetimine teşekkür eden Başkan Tokat;   “Sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceğinizden endişe duymuyorum. Önemli bir görev üstlendiniz. Enerjinizin ve heyecanınızın yüksek olduğu bu dönemlerde bu sorumlulukları üstlenmek ve yerine getirmek her gencimizin ülkemize karşı bir borcu. Şimdiye kadar sürekli mücadelenin ve çalışmaların içerisinde bulundunuz. Yapıyı ve süreci biliyorsunuz. Sizlerden tek isteğim farklı ve yeni yöntemler ve çalışma anlayışı üretmeniz, yeni etkinlikler içerisinde olmanız. Bizler zaten olması ve yapılması gereken her çalışmada sizleri destekleriz. Gençleri bir araya toplayıp organize edecek ses getiren etkinlikler yapmamız gerekiyor. Gençliğin nabzını tutacak sizlersiniz. Yeni oy kullanan gençlerimizin % 60’ı CHP’ye oy vermekte. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek ve bunu geliştirmek sizlerin ve bizim elimizde” dedi
Başkan Tokat son olarak Hilmi Can Tunca ve ekibini tebrik ederek çalışmalarında başarı diledi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık