Kuşadası'nda ilçemizi temsil ettiler

Türkiye Karate Federasyonu Aydın İl Karate Temsilciliği tarafindan 8-9  Şubat tarihlerinde Kuşadası İller arası Karate Turnuvasına 300'e yakın sporcu katıldı.

Kuşadası'nda ilçemizi temsil ettiler
  • 12 February 2020, Wednesday 9:50

Aydın, İzmir, Denizli, Antalya, Uşak, Burdur ve Muğla'dan  gelen sporcuların yarıştığı turnuvada dereceye giren sporculara madalya, basarılı takimlara da kupaları turnuvanın son günü ödül töreninde verildi.

Milas'ı başarıyla temsil ettiler

Kuşadasında yapılan Karate turnuvasına katılan ilçemiz spor kulüplerinden Milas İsmetpaşaspor Kulübü  turnuvada aldıkları guzel derecelerle Milas'ı basariyla temsil ettiler.
Antenörleri Mehmet Tavaslı ve Cengiz Batu nezaretinde turnuvaya katılan İsmetpasa Genclik ve Spor Kulübü Karate takımının sporcuları Kumite ve Kata dalında guzel dereceler elde ettiler. 
Madalya Alan Sporcular
Kumite Dalı Birincileri: Samet Taşkın, Kürşat Aydın, Haliscan Balıkçı, Tuana Kurt
İkinciler: Gülşah Esengil, Nuri Efe Parasız, Aysun Süheyla Yalnız, Mustafa Güneş
Üçüncüler: Beyza Mina Samıt, Mustafa Öner Kıran, İlayda Güneş, Denizhan Yıldız, Caner Oral, Elfin Rabia Akar
Kata Dalı Birincileri: Ahmet Eftal Yılmaz, Yiğit Ali Türker
İkincileri:Poyraz Efe Samıt
Milas İsmetpaşa Genclik ve Spor Kulübü Karate Antrenörü Mehmet Tavaslı, Kuşadası Turnuvasında Milas adına yarışan tüm sporcularını kutlayarak tesekkur etti.
Gazetemize yaptığı açıklamada Nisan ayı içersinde İstanbul'da yapılacak Karate Turnuvasında Milas'ı temsil edeceklerini belirten Mehmet Tavaslı "Bu turnuva için antrenmanlararımiza başladık" dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık