CHP Genel Başkan Yardımcısı Başkan Tokat’ı ziyaret etti

​​​​​​​Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Başkan Tokat’ı ziyaret etti

 Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt İlter, Gülşen Gökçe ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Öztunç’a  CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Mürsel  Alban, Burak Erbay, Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur, Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz ve partililer eşlik etti.

Kendilerini Milas’ta ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  Genel Başkan Yardımcısı  Ali Öztunç’a Milas hakkında genel bilgi verdi.

“Milas kendine has özellikleri olan ve Muğla’nın üçüncü büyük ilçesi”  diyerek sözlerine başlayan Başkan Tokat şunları söyledi: ”Türkiye’de köy sayısı en fazla ilçelerden biriyiz. Kırsal mahallelerde uygulanan vergi muafiyeti nedeniyle zor dönemler yaşıyoruz. 15 mahalleden topladığımız vergilerle hizmet üretiyoruz. Geçiş sürecini bitmesini bekliyoruz. Aynı zamanda potansiyel açısından çok çeşitliliğe sahibiz. Belli ölçülerde sanayi, turizm, tarih ve doğası olan bir bölgeyiz. Önemli ölçüde tanıtım ve yatırım eksikliğimiz var. Zeytincilikte bir numara olmamıza rağmen bir markaya sahip değiliz. Bunun yanında Kültür Balıkçılığının %70’i Milas’ta. 2 Termik santral, bir liman, bir marina ve havalimanımız var. Bu anlamda gelecek vadeden bir ilçeyiz. Aynı zamanda Muğla’nın tek Organize Sanayi Bölgesine sahibiz. Yerel yönetimlerle de ortak akıl çerçevesinde hareket ediyoruz. Önümüzdeki süreçte Ülkemiz genelinde Milas çok konuşulacak bir ilçe olacak. Son zamanlarda Bodrum’da oluşan yoğunluktan ötürü ilgi bölgemize kaymaya başladı. İlçe olarak örgütsel anlamda da herhangi bir sıkıntımız yok. İl teşkilatımız, ilçe teşkilatımız, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Bize duyulan güveni tüm ekibimle yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda genel merkezimizin ve sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi istiyor. ziyaretiniz için de teşekkür ediyorum” dedi.

Burada olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek sözlerine başlayan Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç; ”Milas’a gazeteci olarak geldim, Parti meclis üyesi olarak geldim, milletvekili ve genel başkan yardımcısı olarak ta geldim. Buralara yabancı değilim. Sizin de belirttiğiniz gibi Milas biraz Bodrum’un gölgesinde kalmış bir ilçe. Ancak Bodrum’a olan doygunluk artık Milas’ı ön plana çıkartıyor. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum ve bizim için başarılı belediye başkanlarımızdan birisiniz. Parti meclisinde isteyerek ve gönül rahatlığı ile size oy vermiştim. Bu anlamda sizinle hukukunuz epey eski.  Çalışmalarınız  başarılı ve güzel yönde ilerliyor. Bu anlamda Genel merkezimiz, milletvekillerimiz ve ben her anlamda yanınızdayız. Bana ihtiyaç olduğu her yerde göreve hazırım” dedi

Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ve beraberindeki heyet daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Öztunç  ve ekibine  ziyaret için teşekkür eden İlçe Başkanı İlgin Göktepe, ilçe yönetimi olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı. 2019 yerel seçimlerinden çok büyük kampanyalara karşı büyük bir zaferle çıktıklarını belirten İlgin Göktepe, “önümüzdeki süreçte de partimiz ve Milas için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Güzel bir parti binasına ihtiyaç duyduklarını belirten Göktepe, ”Genel merkezimizden daha önceden belli bir miktar para sözü almıştık. Bu anlamda sizlerden yardım bekliyoruz” dedi.

Ankara’ya döndüğü zaman yeni parti binası anlamında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na bilgi aktaracağını belirten Öztunç ; Milas’a daha modern ve güzel bir parti binası kazandırmak adına herkes üzerine düşeni yerine getirecektir dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara çok yakın olduğunun altını çizen Öztunç, Belediye seçimleri bitti, Milletvekili seçimleri bitti, Kurultayımızı da tamamladık. Bu süreçten sonra durmadan iktidar yolunda yürüyeceğiz dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık