HDP’ye dayanışma ziyareti..

​​​​​​​Türkiye İşçi Partisi Muğla il örgütü ve Bodrum ilçe örgütü, HDP’li belediyelere kayyumlar atanması ve Halkların Demokratik Partisi’ne yapılan hukuksuz baskılara, gözaltılara ve tutuklamalara karşı dayanışma için HDP Milas ilçe örgütüne ziyarette bulundu.

HDP’ye dayanışma ziyareti..

İlçe binasında gerçekleşen ziyaret sırasında Türkiye İşçi Partisi Muğla İl Başkanı İskender Doğer bir konuşma yaparak, dayanışmayı güçlendirerek,  ileriye taşıyacaklarını dile getirip, seçilmiş belediye başkanlarının görevden alınması ve kayyum atanmasıyla, HDP’li siyasilere karşı yapılan tutuklamaları ve baskıları protesto etti. Halkların demokratik partisi Muğla il örgütü eş başkanları Fulya Erdoğan ve Nihat Gencosman'ın, Milas ilçe  eş başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette, demokrasi dışı uygulamalara karşı şimdi dayanışma gerçekleştirilemezse, demokrasi mücadelesinin bir anlamı olmayacağı vurgulandı.

Ziyarette Muğla siyasetinin yakından tanıdığı Hüseyin Anıl, İbrahim Uzun, Nihat Ergun ve Zekai Türkmenoğlu da birer konuşma yaparak, HDP’ye karşı uygulanan demokrasi dışı baskılara karşı destek ve dayanışma mesajları verdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 3 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık