CHP ilçe örgütünde Danışma Kurulu heyecanı…

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü, ‘danışma Kurulu’ ile hem geride kalan yerel seçimleri, hem de bundan sonraki süreci masaya yatırdı. Partinin eski ve yeni milletvekilleri, İl başkanı ve çevre ilçelerden gelen ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleşen danışma kuruluna parti üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.

CHP ilçe örgütünde Danışma Kurulu heyecanı…

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekilleri; Suat Özcan, Mürsel Alban ve Av. Burak Erbay, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, önceki dönem milletvekilleri Av. Akın Üstündağ ve Fevzi Topuz, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP’li Milas Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Çöllüoğlu ve Mehmet Çayırlı, İYİ parti ilçe yöneticileri, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Özay Sabancı, bazı mahalle muhtarları, İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur, İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin, kadın ve gençlik kolları yöneticileriyle parti üyeleri katıldı.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen Danışma Kurulu Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İlgin Göktepe, tüm katılımcılara hoş geldiniz dedi ve şöyle devam etti:

“Bu sıcak havada sizlere uzun uzadıya bir konuşma yapmayacağım. Bunun yerine yaklaşık yarım saatlik bir video gösteri sunacak, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimler öncesi ve sonrasını bu sunum ile sizlere aktaracağız.

Seçimlere 39 meclis üyesi aday adayı ile girdik. Milas’ın tarihinde ilk kez bir ön seçimle sıralamayı belirledik ve genel merkeze çıkan sonucu gönderdik.  Sonrasında İYİ parti ile yerel seçimlerde ittifak yaparak, seçimlere ortak liste ile girdik. Kazanılan bu seçimde onların da büyük bir payı vardır.

23 Haziran’da yenilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için ilçemizden 10 tane avukat görevlendirildi. Onlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bununla birlikte ilçe örgütü olarak 200 seçmeni İstanbul’a gönderdik.

Bu arada Sayın Muğla Milletvekilimiz Mürsel Alban’ın koordinasyonundaki Sancaktepe’de, seçimlerin en yüksek oyunu aldık. Bu anlamda Sayın Milletvekilimize de teşekkür ediyorum.”

İlçe Başkanı Göktepe’nin konuşmasının ardından hazırlanan yarım saatlik video gösterimi izlendi ve sunumun ardından toplantının basına kapalı bölümüne geçildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık