Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP İlçe Örgütü’nden 112 çalışanlarına ziyaret…

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, 1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Haftası sebebiyle ilçemiz genelindeki 112 Acil Çağrı Merkezi İstasyonlarındaki görevlileri ziyaret ederek, haftalarını kutladı.

CHP İlçe Örgütü’nden 112 çalışanlarına ziyaret…

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, içinde bulunduğumuz haftanın, 112 Acil Sağlık Haftası olması sebebiyle; ilçe merkezi, Selimiye, Ören, Güllük, Beçin ve Türbe mahallerinde bulunan 112 Acil Sağlık istasyonlarında görevli sağlık personelini ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının 112 Acil Sağlık Haftası’nı kutladı.

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe gerçekleştirdiği ziyaretlerde, halkın sağlığı için 7 gün 24 saat kesintisiz acil sağlık hizmeti veren 112 Acil Sağlık ekiplerinin gününü kutlayarak; “Yaptıkları görev hiçbir şeyle ölçülemez. Gerçekten insan hayatı için olağanüstü bir çaba harcıyorlar. Çoğu zaman onların bu gayretleri görmezlikten geliniyor ancak şahsım ve örgütüm adına tüm sağlık çalışanlarımızı üstün emek ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyor ve her daim sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum” dedi.

Hatırlanmaktan ve ziyaret edilmekten duydukları memnuniyeti dile getiren sağlık personelleri ise, CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe’ye göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık