CHP’deki centilmenlik sürüyor

Geçtiğimiz hafta iki adayın yarıştığı genel kuruldan çıkan CHP Milas İlçe Başkanlığı, geleneksel salı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve seçimi kaybeden İbrahim Özfen’in centilmenlik vurgusu yine ön plana çıktı.

CHP’deki centilmenlik sürüyor
  • 25 December 2019, Wednesday 9:34

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı, geleneksel salı toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu, İlçe Başkanı İlgin Göktepe, geçtiğimiz hafta düzenlenen genel kurulda aday olan ve seçilemeyen İbrahim Özfen ile çok sayıda partili katıldı.
İlk konuşmayı gerçekleştiren İlçe Başkanı İlgin Göktepe, genel kurulda seçilmiş ilçe başkanı olmasını sağlayan delegelere teşekkür etti. Göktepe, “Bugün de görüyoruz ki, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu yolu beraber yürüyeceğiz. İbrahim Bey ile konuştuk, çeşitli projelerimiz var. Beraber faaliyete geçireceğiz. Bunları ileriki zamanlarda duyuracağız. Duyuruyu da onunla beraber yapacağım. Ocu, bucu diye kimseyi ayırmadan, herkesi kucaklayarak yola devam edeceğiz. Burada yönetim kurulu üyeleri isim olarak belli olsa da İbrahim Abi’nin listesinde aday olmuş arkadaşlar da partimizde görev alacaklar. Onlarla birlikte bu işi beraber götüreceğiz.” dedi.

İbrahim Özfen ise, “Centilmence, abi-kardeş zihniyeti ile yürüttüğümüz tatlı bir rekabet, tatlı bir yarış yaşadık İlgin Başkanım ile. Önemli olan burada Milas, aslolan Milas. Bu Milas bizim, Muğla bizim. Cumhuriyet Halk Partisi hepimizin. Sayın Başkanımı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum tekrar. Her zaman yanlarındayız. Ne zaman bize ihtiyaçları olursa bir telefon kadar yakınız. Zaten onu da göreceksiniz. Her konuda desteğiz.” şeklinde konuştu.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, “Olması gereken ortam ve hava budur. Bunu yaratabilip, bunu sürdürebilme konusunda hepimizin üstüne büyük görevler düşüyor. Tebrik ediyorum. Herkes açısından, partimiz açısından sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Süreç bir yandan il kongreleri ve kurultay süreçleriyle devam etmekte.” dedi. 

Muğla Milletvekili Suat Özcan ise, “Öncelikli olarak kongremizin güzel bir şekilde geçmesini sağlayan İlçe Başkanımız İlgin Göktepe’ye ve adayımız İbrahim Özfen’e ve ilçe kongresinin bu şekilde gelişmesine, sonuçlanmasına, yakın, samimi, sıcak davranışlarla katkı veren belediye başkanımıza, adayların yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bu seçimin kazananı, kaybedeni yok. Herkes kazandı, CHP kazandı. Bunun sonucunda da hem Milas, hem Muğla hem de Türkiye’ye katkı vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Toplantı, partililerin Türkiye gündemi hakkındaki konuşmaları ile devam etti. 
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık