Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP’li Özcan 14 teklif verdi

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan 6 Aralık 2012 tarihinde çıkan yasayla Büyükşehir olan Muğla’da mevzuatlardan kaynaklanan sorunların ortadan kaldırılması ve belediyelerin vatandaşlara daha iyi ve verimli hizmet vermesini sağlayacak 14 kanun teklifi verdi.

CHP’li Özcan 14 teklif verdi

CHP’li Özcan’ın verdiği teklifler; tarımsal birlikler, su ve kanalizasyon sorunları, borç stoğu, kaynak suları, dere ıslahlarında yetki, içme ve kullanma sularında indirim, turizm teşviği ve kamulaştırma gibi idari süreçlerin işleyişini düzenlerken, bazıları da hayvan barınakları gibi kamu ve ekolojik düzeni ilgilendiren konuları içeriyor.

Büyükşehir Belediyelerinin önünde mevzuatların eksikliğinden ya da diğer mevzuatlarla yaşanan kargaşadan dolayı birçok yasal sorun olduğunu söyleyen Özcan; sorunların çözümü konusunda Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden önemli destek aldığını belirtti. Birlikte çalışmanın, ortak aklın bir kez daha önemli faydalarının görüldüğünün üstüne basan Özcan “Muğla’daki sorunların çözümü konusunda her zaman kurum ve kuruluşlarımızla birlikte çalışıyoruz, ortak akıl ve eylem önceliğimizdir” dedi.  

Özcan, “Muğla’nın ve Muğlalıların talep ve sorunları konusunda, hem gündeme katkı vermek hem kamuoyu oluşturmak, hem de çözümü bulmak için;  soru önergesi, araştırma önergesi, kürsü konuşması, yerinden konuşma ve kanun teklifleri aracılığı ile Mecliste çalışmalarımızı yürütüyoruz” diye belirtti.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis