Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla U14 Hokey Takımı Türkiye ikincisi oldu

2019-2020 Spor sezonunda Türkiye Hokey Federasyonunca düzenlenen Anadolu Yıldızları U14 Hokey Türkiye Şampiyonası 4-8 Mart tarihleri arasında Ortaca’da yapıldı.

Muğla U14 Hokey Takımı Türkiye ikincisi oldu

Şampiyonaya Muğla adına katılan U14 Hokey Karma Takımı şampiyonda başarılı maçlar oynadı.
Antrenörlüklerini Serkan Sen, Ayşegül Mutlu, Muharrem Hasdemir ve Zehra Şimşek’in üstlendiği Muğla U14 Hokey İl Karması Amasya takımını 16-0, geçen senenin Türkiye şampiyonu olan Adana takımını 2-1 yenerek finale kaldı.
Final karşılaşmasında ise Kırıkkale takımına 5-0 yenildi ve Muğla’ya Türkiye İkinciliğini getirdi.
4 Milaslı sporcu kadroda yer aldılar
U14 Hokey İl Karmasında Milas Sakarya Ortaokulu Hokey Takımı sporcularından Miray Esmez, Aysel Nehir Taş, Eylül Şimşek ve Elçin Şimşek isimli sporcularımız da yer aldılar ve kazanılan Türkiye İkinciliği başarısına katkıda bulundular.
Ege Yıldızlar Spor Kulübünden Açıklama
Yıldızlar Ligi’nde Türkiye İkincisi olarak Muğla adına büyük bir başarıya imza atan Muğla U14 Hokey İl Karmasının 12 yaş grubundan oluşan sporculardan kurulduğunu belirten Ege Yıldızlar Spor Kulübü yöneticileri Hokey Takımına destek olan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı, il temsilcisi Sevgi Tombul’u ve Hokey Takımının antrenörlerini elde edilen başarılardan dolayı kutladıklarını belirterek verilen desteklerle teşekkür ettiler.
Başarılı Takımı Kabul Etti
Geçtiğimiz hafta sonu Muğla Ortaca’da yapılan U14 Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonasında final oynayan ve Türkiye İkincisi olma başarısını gösteren Muğla U14 Hokey İl Karması sporcularını makamında kabul eden Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman, sporcuları ve antrenörlerini elde edilen başarıdan dolayı kutlayarak sporculara Milli Takım Formasıyla spor çantası armağan etti.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis