Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP’yi  var eden emekçileri unutmayacağız

Uzun yıllar Gökova Belediye Başkanlığı yapan Durmuş Ali Sazaklı’nın ölümünün 5. yılında CHP Ula İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen anma törenine katılan Erbay, “Sosyal Demokrat belediyecilik için mücadele eden, Muğla’da Sosyal Demokrasi’nin ve CHP’nin var olması için emek veren Durmuş Ali başkanı ve Partimizin emekçilerini asla unutmayacağız. Onların mücadeleleri bize her zaman yol gösterecektir.”dedi.

CHP’yi  var eden emekçileri unutmayacağız
  • 13 February 2019, Wednesday 9:52

Eski Gökova Beldesi Başkanı Durmuş Ali Sazaklı ölümünün 5. yıl dönümünde CHP’liler, vatandaşlar ve yakınları tarafından mezarı başında anıldı.

CHP Ula İlçe Başkanlığı tarafından cumartesi günü düzenlenen anma programı, CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, CHP Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban, mahalle muhtarları, Büyükşehir ve İlçe Meclis üyeleri, yakınları ile partililerin ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Gökova pazar yeri girişinde lokma dökülmesiyle başlayan anma töreni toplu şekilde Sazaklı’nınmezarı başına yürünmesiyle devam etti.

Mezarı başında Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban ve Muğla Milletvekili Burak Erbay söz alarak konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından duaların okunmasıyla anma sona erdi.

Sazaklı’nın Sosyal Demokrat belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara hiçbir ayrım gözetmeden çok önemli hizmetler sağladığını hatırlatan CHP’li Erbay,“Durmuş Ali başkan benim için her şeyden önce bir baba dostudur. Bu nedenle ayrı bir yeri vardır. Uzun yıllar Gökova Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve başkanlığı döneminde vatandaşlara önemli hizmetler yapan, aydınlanma mücadelesine büyük katkılar vermiş Durmuş Ali Sazaklı başkanımızı ölümünün 5. yılında rahmet, saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.

Muğla’nın tarihi ve köken olarak sağ bir geçmişe sahip olduğunu söyleyen Erbay, “Ancak son yıllarda Cumhuriyetçi, aydın kimlikli Sosyal Demokrat belediye başkanları ve yöneticilerin verdiği hizmetler sonucunda Muğla CHP ile tanışmış ve ilimizde CHP’nin oyu sürekli artarak Muğla CHP’nin kalesi haline gelmiştir. Sosyal Demokrat belediyecilik anlayışını kendine rehber edinen ve bu ilkeler çerçevesinde hizmet veren Durmuş Ali başkan gibi birçok insanın emekleri sonucunda Muğla Cumhuriyetin kalesi olmuştur. Bu hizmetleri veren, Muğla’da sosyal demokrat düşünceyi var eden, kişilerin unutulmaması, emeklerinin, çalışmalarınınve hatıralarının gelecek kuşaklara taşınması çok önemlidir. Bu nedenle başta bu anmayı düzenleyen Ula İlçe Başkanlığına ve katılan herkese teşekkür ederim. Biz Muğlamıza emek veren, bu değerli şahsiyetlere bugüne kadar sahip çıktık ve bundan sonrada sahip çıkmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık