Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

KARAHAYIT VE GÖLDERE MAHALLESİNE YENİ PARK

Milas Belediyesi “Her mahalleye Çocuk Oyun Parkı” sloganıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

KARAHAYIT VE GÖLDERE MAHALLESİNE YENİ PARK
  • 13 February 2019, Wednesday 9:38

Milas Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında,Karahayıt ve Göldere mahalleleri çocukları için oyun grupları montajını tamamlayıp, çocukların hizmetine sundu.

Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri, uygun alanların düzeltilmesi ve çevre düzenini bitirilmesinin ardından, çocuk oyun ekipmanlarının montajını tamamladı.Salıncak,kaydırak ve tahterevalli gibi çeşitli oyun gruplarının monte edildiği alan, daha sonra yeşillendirilerek oturma bankları da monte edilerek vatandaşların da vakit geçirebileceği alan oluşturulacak.

Vatandaşlar tarafından da büyük beğeni toplayan çocuk oyun parkları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Tokat, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Tokat "Sağlıkla, mutlulukla, paylaşımla bir arada olmanın değeriyle büyüyen çocuklara, kentte yaşayan çocuklarla eşit şartları sağlayarak sağlıklı bir toplum oluşturulacağının bilinciyle, onlar için en iyisini ve en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Bir taraftan yeni parkları kurarken bir taraftan da eski parkları yenileyerek, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Park çalışmalarımız bundan sonra da vatandaşlarımızdan gelen talepler ve ihtiyaçlar çerçevesinde devam edecek. Bu parklarımız tüm halkımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis