Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

"MİLAS'I ÖNE ÇIKARACAĞIZ"

Adalet ve Kalkınma Partisi; Muğla Milletvekili, Muğla Büyükşehir, Milas Belediye Başkan adayları ve partinin ilçe yöneticileri, önceki gün, Milas’taki diğer oda ve bazı derneklere yaptıkları ziyaretler kapsamında,  Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret ettiler. AK Partililer, MİTSO yöneticilerine projelerini anlattılar. Muğla Milletvekili Yavuz Demir, doğalgaz için Ankara'da yaptığı görüşmeler sonucunda Milas'a önümüzdeki günlerde bakanlıktan bir heyetin gelerek incelemelerde bulunacağını bildirdi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Nil Hıdır da Bodrum'un gerisinde kalmış olan Milas'ı öne çıkaracaklarını söylerken Barış Saylak da borçsuz bir belediye vaadinde bulundu.

  • 13 February 2019, Wednesday 9:32

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, partinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır, Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, İlçe Başkanı Fahri Acar ve partililerle birlikte MİTSO yönetimini ziyaret ederek projelerini anlattılar. Ziyaret sırasına MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy da AK Partililerle birlikte MİTSO ziyaretine katıldı.

MİTSO Meclis Üyesi Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Odanın Yönetim ve Meclis üyeleri tarafından karşılanan AK Partililer, çalışmalarını ve projelerini anlattılar.

Ziyaret sırasında Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Milas'a doğalgaz getirilmesi için Ankara'da yürüttüğü çalışmaları anlatarak  "Ankara'da, Bakanlıkta Milas'a doğalgaz getirilmesiyle ilgili görüşmeler yaptık. Bu görüşmelerin sonunda, önümüzdeki günlerde Ankara'dan, bakanlıktan bir heyet incelemelerde bulunmak için Milas'a gelecek. Milas'a doğalgaz gelecek" diye konuştu. M. Yavuz Demir, 31 Mart'ta yerel seçim yapılacağını belirterek "Bu bir yerel seçim. Bunu genel seçim havasına sokmaya gerek yok. Eski alışkanlıkları bir yana bırakmalıyız. Olay parti olayı değil Milas olayı. İnatlaşmaya mı gideceğiz? İnatlaşmanın Milas'a bir faydası yok. Milas'ta işler iyi gitmiyor. Biz Milas'ın önünün açılmasını istiyoruz. Milaslılardan da beklentimiz bu" diye konuştu.

            Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır da Milas'ın yıllardır Bodrum'un gerisinde kalmış olduğunu belirterek "Milas'ı öne çıkarmak istiyoruz" dedi. Milas'ın çevreyolunda yaşanmakta olan trafik sorununa da değinen Mehmet Nil Hıdır, Denizli'yi örnek göstererek "Denizli'de problem 5 üst geçitle çözülmüş. Şimdi 10 dakikada Denizli'yi bir uçtan bir uca geçmek mümkün. Bu, iktidarın gücüyle olan yatırımlarla mümkün oluyor. Biz de Milas'ı hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

            Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak da Milas belediyesinin iyi yönetilmediğini belirterek borçsuz bir belediye vaadinde bulundu.

            AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar da konuşmasında "Milas'ta biz, her zaman ortak akıldan yanayız. MİTSO her zaman bu ortak akılın içinde yer aldı. Ortak akılla Milas'ta pek çok işi başarabiliriz" diye konuştu.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de AK Parti adaylarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Bizim de beklentimiz Milas'a daha çok hizmet gelmesi. Öncelikle Milas'a doğalgazın bir an önce getirilmesini istiyoruz. Didim - Bodrum karayolunun ödenek sorununun bir an önce çözümlenmesini ve bu yolun yeterli hale getirilmesini bekliyoruz. Eğer bu yol sorunu çözümlenirse Milas çevre yolundaki tıkanıklık da ortadan kalkar" diye konuştu.Reşit Özer, Milas'a doğalgaz gelmesi için Ankara'da bakanlıklar düzeyinde girişimlerde bulunan Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir'e de teşekkür etti. Özer "Sayın Milletvekilimiz Yavuz Demir, Milas'a bir an önce doğalgaz bağlanması için Ankara'da çok önemli temaslarda bulunmuştur. Doğalgazın Milas'a getirilmesi için Ankara'dan vermiş olduğu desteğe özellikle teşekkür ediyorum. Ayrıca Milas OSB konusunda da gösterdiği destek için kendisine ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis