Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“Çiftçilerimiz evde kalamaz”

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağına rağmen görev başında olan çiftçiler için duygusal bir paylaşım yaptı. Atıcı, “Çiftçilerimizin değerini bilelim” dedi.

“Çiftçilerimiz evde kalamaz”

Yeni tip Koronavirüs(Covid-19) salgını dolayısıyla Muğla’nın da içinde bulunduğu 31 ilde, hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulandı. Geçtiğimiz hafta uygulanan yasakta, çiftçiler yasaktan muaf tutulmamıştı. Bu haftaki yasakta bakanlığın iznini alan, toplumun en önemli meslek gruplarından olan çiftçiler, görev başındaydı.
Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ise, herkes evlerinde salgının geçmesini beklerken, görev başında olan çiftçiler için duygusal bir paylaşım yaptı.
Başkan Atıcı, “İlkbaharın gelmesiyle toprak ana uyandı. Çiftçilerimiz bu mevsimde evde kalamaz. Çiftçilerimizin tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin sokağa çıkma yasağından muaf tutulmaları çok isabetli bir karar olmuştur. Koronavirüs nasıl olsa ülkemizi terk edecek. Çiftçilerimiz evde kalırsa, üretemezse, yeterli ve güvenli gıdaya ulaşamazsak hepimiz aç kalırız. Üreticilerimizin değerini bilelim, gizli kahramanlarımızı gönülden alkışlayalım.” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis