ÇİN’İN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ UYKU VADİSİ’NDE..

25 Mayıs Cumartesi günü, Milasımızın Gökçeler Köyü’ndeki “Uyku Vadisi”nin çok önemli ziyaretçileri vardı. Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi ve eşi, bölgemizdeki protokolün de haberi olmadan, Uyku Vadisi’ni ziyaret ettiler.

ÇİN’İN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ UYKU VADİSİ’NDE..

Uyku Vadisi’nin yöneticisi Cüneyt Oflaz, önceden haberleri olmadan gerçekleşen ziyaretin, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Deng Li’nin dostlarının,  “bu bölgeye gittiğinizde mutlaka görmeniz gereken bir yer” diye tavsiye etmeleri üzerine geldiklerini belirterek, Büyükelçi ve zarif eşlerinin, yaklaşık yarım saat kadar tesisi gezdiklerini ve çok beğendiklerini ifade ettiklerini aktardı. Oflaz, Büyükelçi’nin, kendi korumaları yanında, bölgeden korumalarının da olduğunu ve hepsinin de tesisi çok beğenmelerine karşın, böyle güzel bir yerin yolunun ise oldukça kötü olduğunu belirttiklerini aktararak, “maalesef, pek çok kez talep etmemize karşın, bu kısa mesafeli yolda, gereken tamiratların bir türlü gerçekleştirilememisinden üzüntü duyduklarını belirtti.

Uyku Vadisi’nde, bu yıl, geçen yılların aksine, kış dönemindeki yoğun yağışlar nedeniyle, su akışının çok güzel olduğu ve özellikle yaz sıcaklarında, değirmenin buz gibi suyu altında ya da havuzunda serinleminin mümkün olduğu, nadir dinlenme alanlarından biri. Ve hem butik otel, hem de restaurantıyla hizmet veriyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık