Türkiye Şampiyonu Milasspor Masterler

​​​​​​​2018-2019 Ege Bölgesi ve Antalya Türkiye Masterler Futbol Şampiyonası Şampiyonu Milasspor, şampiyonluk kutlamasını taraftarlarıyla birlikte yapıyor.  

Türkiye Şampiyonu Milasspor Masterler

Onur Konukları

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonunun Mayıs ayı içinde Antalya’da düzenlediği Masterler Türkiye Şampiyonasında Şampiyon olma başarısını göstererek şampiyonaya adını yazdıran ilçemiz temsilcisi Milasspor Masterler futbol takımı şampiyonluk yemeğinde Milaslı Mor-beyazlı sevdalılarıyla buluşuyor. 26 Haziran Çarşamba gün akşamı Milas Karya Balo Salonunda Saat 20.00 de başlayacak şampiyonluk kutlaması yemeğinin önemli onur konukları da var.

Türk sporuna damgasını vurmuş özellikle futbolseverlerin yakından tanıdığı eski futbol hakemlerimizden futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Türk Futbolunun başarılı teknik Adamlarından Güvenç Kurtar ve Beşiktaş’ın ve Milli Takımımızın eski futbolcularından Yusuf Şimşek gecenin onur konukları olarak şampiyonluk yemeğine renk katacaklar.

TRT Sanatçısı Ayşen Birgör’ün güzel şarkılarıyla renklenecek olan Milasspor Masterler Şampiyonluk yemeği ile ilgili olarak bir açıklama yapan Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli, 26 Haziran’da  yapılacak olan Türkiye Şampiyonu Milasspor Masterlerı Futbol Takımının Şampiyonluk Kutlaması Yemeğine Milaslı tüm futbolseverleri davet ederek güzel bir gecede gelin hep birlikte olalım dedi.

​​​​​​​

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık