CKD’nin etkinliklerine yoğun ilgi

Cumhuriyet Kadınları Derneği Milas Şubesi’nin, Cumhuriyetin 96. yılı dolayısıyla düzenlediği panel, resim çalıştayı ve Cumhuriyet balosu, yoğun ilgi gördü.

CKD’nin etkinliklerine yoğun ilgi

Cumhuriyet Kadınları Derneği Milas Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Cumhuriyetçi kadınların gerçekleştirdiği etkinlikler, geçtiğimiz cumartesi günü Jinekolog Dr. Ali Kavas, Uzm. Diyetisyen Elif Hazal Zeybekoğlu, Psikolog Pelin Evgeç’in katılımıyla düzenlenen panelle başladı. 
Daha sonra ise CKD Milas Şubesi tarafından resim çalıştayı ve sergisi düzenlendi. Pazartesi günü ise, çalıştayın kapanış kokteyli ve Cumhuriyet balosu gerçekleştirildi. 
Zeynep Salman, İsmail Utku, Ahmet Bozkurt, Bahattin Şenel, Muharrem Keskin ve Sabahattin Akan gibi ressamların katıldığı çalıştaya sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.
Çalıştay ve sergiyi gerçekleştirmekten büyük keyif aldıklarını belirten CKD Milas Şube Başkanı Nurgül Çöllüoğlu, “Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümü sebebiyle düzenlemiş olduğumuz resim çalıştayı ve sergisi, yaptığımız kapanış kokteyli ile sona erdi. Milas halkına ve sanatseverlere 3 günlük çok güzel bir resim çalıstayı sunduk. Sanatseverler; sergilenen resimlerin haricinde ressamlarımızın resim çalışmalarını canlı izleme imkanı buldu. Bu anlamda Milas’ta yapılmamış bir etkinliği gerçekleştirmiş olmak bize ayrıca keyif kattı. Bu anlamda sergimize destek olan herkese teşekkür ederiz.” dedi.
Aynı akşam Havuzbaşı Restoran’da Cumhuriyet balosu düzenlendi. Balo, yoğun ilgi gördü ve büyük bir coşkuyla Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık