Cumhuriyet Kadınları Derneği’nde Yeni Başkan Nurgül Çöllüoğlu…

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen olağanüstü genel kurul sonrasında oluşan yeni yönetim, eski yönetimden görevi devraldı. Cumhuriyet Kadınları Derneği Milas Şubesi’nin yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını yaparak Nurgül Çöllüoğlu’nu başkanlığa seçti.

Cumhuriyet Kadınları Derneği’nde  Yeni Başkan Nurgül Çöllüoğlu…

Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Milas Şubesi geçtiğimiz hafta sonu 5’nci Olağanüstü Genel Kurulu’nu yapmış, genel kurulda yeni yönetim belirlenmişti. Önceki gün CKD Milas Şubesi’nde gerçekleşen devir-teslim töreniyle yeni yönetim, görevi devraldı ve ilk toplantısını da yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi.

Aşkıdil Akarca Kültür Merkezi’nde 15 Aralık 2018 Cuma günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısı sonrası Cumhuriyet Kadınları Derneği Milas Şubesi’nde gerçekleşen devir-teslim töreninde, eski Başkan Gülden Sökelioğlu, seçilen yeni yönetime başarılar dileyerek şunları söyledi:

“Ben ve arkadaşlarım, 6,5 yıl boyunca en iyi şekilde derneğimizi yönettiğimizi düşünüyoruz. Yaptığımız ve katıldığımız etkinliklerle Cumhuriyet Kadınları Derneği’ni, dernekler arasında Milas’ta en iyi seviyeye çıkardık. Görevi yeni teslim alan arkadaşlara da başarılar dilerim. Bu bayrağı en üst seviyelere çıkarmalarını diliyorum. Derneğimizi tertemiz, temiz bir sayfayla devrediyoruz. Alnımız açık, yüzümüz ak olarak görevi arkadaşlarımıza devrediyoruz.”

Yapılan bu kısa açıklamanın ardından görevi eski yönetimden devralan CKD Milas Şubesi yeni yönetim kurulu üyeleri, kendi aralarında yaptıkları ilk toplantıda Nurgül Çöllüoğlu’nun şube başkanlığına seçerken, yeni yönetimde görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti.

Nurgül Çöllüoğlu (Başkan), Emine Yılmaz (Sekreter), Gökçin Özgülergil (Sayman), Üyeler; Nebiha Sağlam, Feray Albasan, Zeliha Arpazlı ve Yasemin Kocabaşoğlu.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık