Denetimler devam edecek

​​​​​​​Yeni tip Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan ve İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile bugün yeniden açılan berber, kuaför gibi iş yerlerinde hijyen ve temizlik konularında denetim gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında ticari taksiler ve faaliyetlerine başlayan alışveriş merkezleri de denetlendi. 

Denetimler devam edecek

Ekipler, işyerlerinin tedbirlerine uyarak çalışıp çalışmadığıyla ilgili denetim yaparken, bu süreçte uyulması gereken kurallarla ilgili esnafı bilgilendirdi.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, vatandaşların sağlığını korumak ve salgının yayılmasını önüne geçmek için denetimlerin periyodik olarak sürdürüleceğini söyledi.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçemizde bulunan alışveriş merkezlerinde hijyenik koşullarda hizmet sunulması, fiziki mesafe kuralı ve maske kullanımı konusunda ekiplerimiz tarafından denetimler yapıldı. Vatandaşlarımıza ve esnaflara kurallara riayet edilmesi hususunda uyarılarda bulunuldu. Lütfen, kurallara uymaya devam edelim. Rehavete kapılmayalım. Sağlığımız için hepimiz sorumluyuz... Kontrollü sosyal hayat döneminde bugünden itibaren açılmalarına izin verilen berber, kuaför ve güzellik salonlarında hijyen kuralları ile birlikte getirilen yeni düzenlemelere uyulması hususunda ekiplerimiz tarafından buralarda da denetimler yapıldı ve yapılmaya devam edecek.” Dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık