Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlanacak…

​​​​​​​Türk denizciliğinin dönüm noktası olan, ulaşımdan taşımacılığa, turizmden balıkçılığa üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan ve denizcilik sektöründe ilerlemenin önünü açan Kabotaj Kanunu’nun yıl dönümü ilçemizde coşkuyla kutlanacak.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlanacak…

Milas Belediyesi bu anlamlı ve özel gün için bir kutlama programı hazırladı. İlçemizin gözde turizm merkezlerinden biri olan Güllük Mahallemizde gerçekleşecek olan kutlamalarla vatandaşlar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

‘SAKİLER’ sahne alacak…

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında sevilen müzik grubu olan Sakiler Güllük’te sahne alacak. 4 Temmuz Pazartesi günü saat 21:00’de başlayacak olan konser etkinliği Güllük Belediye Meydanı’nda gerçekleşecek.

Tüm denizcilik camiasını sevgi ve saygı ile selamlıyorum...

Tüm vatandaşlarımızı Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleşecek olan ‘Sakiler’ konserine davet eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan ve denizcilik sektöründe ilerlemenin önünü açan Kabotaj Kanunu’nun yıl dönümünü kutluyor, hayatlarını denizde kaybeden deniz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm denizcilik camiasını sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık