Dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı

​​​​​​​Milas Sebahattin Akyüz Fen Lisesi olarak Milas'ta 8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin matematiği öğrenmede deneyimleriyle matematiğe yönelik olumlu tutum geliştirmesini ayrıca matematiksel okuryazarlık becerilerini geliştirerek, problem çözme sürecinde kendi düşünce ve akıl yürütmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Matematik yarışması sona erdi. Matematik Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın tarafından verildi.

Dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı

20 okuldan 90 öğrencinin katılımıyla 20 Mayıs Cumartesi günü Sebahattin Akyüz Fen Lisesi’nde gerçekleşen matematik yarışmasına katılan öğrenciler sabahın erken saatlerinden itibaren sınav yerlerine gelerek heyecanla beklemeye başladı. Öğrenciler saat 10.15’ te salonlara alınarak 10:30’ da sınav başlatıldı. 75 dakika süren sınavın ardından öğrencilere okul yemekhanesinde yemek ikramında bulunularak müzik dinletisi gerçekleştirildi. Ardından saat 13’te dereceye giren öğrenciler açıklanarak katılım sağlayan okullara teşekkür belgesi ve öğrencilere katılım belgesi takdim edildi.

Ödül töreninde konuşmasını yapan Okul Müdürü Ali Aktaş, “Yarışmaya katılan okullarımıza ve öğrencilerimize, gösterdikleri ilgi ve cesaretleri için teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Matematik yarışmasının velilerin ve öğrencilerin beğenisini kazanmış olması, yarışmamızın ilerleyen yıllarda yapılması yönünde bizleri teşvik etmiştir. Bu yarışmayı her sene yapacağız, geleneksel bir yarışma olarak okulumuz faaliyetleri arasına yer alacaktır” dedi.

Dereceye giren öğrenciler ise 1.Çağrı Kutlu (Özel Özge Ortaokulu), 2. Ege Özcan (Sakarya Ortaokulu), 3. Betül Zümra Güler (Özel Özge Ortaokulu), 4. Bartu Barut (Merkez Ortaokulu).

Matematik Yarışmasında başarılı olan öğrenciler, okul müdürleri ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın’ı ziyaret etti. Öğrencilere ödüllerini veren Akın Aydın, tebrik edip, başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık