Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Dersimiz madencilik…

Selimiye İlkokulu öğrencilerine, maden mühendisleri tarafından madencilik eğitimi verildi. 

Dersimiz madencilik…

Selimiye İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerine, Milenyum Madencilik A.Ş ve Beyler Madencilik A.Ş. tarafından madencilik ve jeoloji alanında eğitim semineri verildi. Milenyum Madencilik A.Ş.’nin ve Beyler Madencilik'in maden mühendisleri Tuncer Dinç, Yakup Can Akça ve Tülay Tıkıç; öğrencilere madenin oluşumu, çıkarılması, doğaya etkileri konusunda slayt gösterisi eşliğinde eğitim verdi. İlkokul 4. Sınıf müfredatı Kayaçlar, Madenler ve Fosiller konusunun işlendiği dönemde hazırlanan bu organizasyon ile öğrenciler, madenci abla ve abilerine merak ettikleri konuları sordular. 

Milas yöresinde çıkarılan maden taşlarından getirilen örnekleri inceleyen öğrenciler, Milenyum Madencilik A.Ş Genel Müdürü Ekrem Özkoç’dan laboratuvarları için kayaç ve taşlardan oluşan eğitim seti sözü aldılar.  Öğrenciler, kendilerine dağıtılan hediyeleri ve ‘Minik Madenci’ dergisini merakla inceledi, sevinçle karşıladı.

Seminerin sonunda  Şube Müdürü Türker Yurtsever ve Selimiye İlkokulu Müdürü Suat Aydın tarafından eğitim veren maden mühendislerine teşekkür belgeleri sunuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis