Didimspor:2 - Milas Beçin Gençlikspor:0

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek ilçemiz takımı Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor 3 Ekim Perşembe günü Aydın Süper Amatör Küme Ligi takımlarından Didimspor’a Didim’de konuk oldu. Güzel bir havada ancak bozuk bir sahada oynanan antrenman maçını ev sahibi takım Didimspor 2-1 kazandı.

Didimspor:2 - Milas Beçin Gençlikspor:0

Maçın Hakemi: Servet Danacı

Didimspor: Mesut, Yalçın, Kaan, Resul, Hamit, Tugay, Ali, Bedirhan, Uğur, Kadir, Mesut

Yedekler: Tolga, Kaan, Gani, Gencebay, Diyar, Haluk, Yusuf, Musa, Tolga

Teknik Sorumlu: Alparslan Başkaya

Goller: Hamit, Resul

Milas Beçin Gençlikspor: Medeni Solmaz, Kemal, Tarık, Mitat, İbrahim, Selman, Ehli Jane, Kaan, Burak, Arda, Bekir Adıgüzel

Yedekler: Serkan, Ali Doğan, Celal Can, Ahmet, Abdullah, Engin

Teknik Sorumlu: Mehmet Ali Selvi

Saha Bozuk Tek Hakem ve Futbol

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek ilçemiz takımı Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor 3 Ekim Perşembe günü Aydın Süper Amatör Küme Ligi takımlarından Didimspor’a Didim’de konuk oldu.

Güzel bir havada ancak bozuk bir sahada oynanan antrenman maçını ev sahibi takım Didimspor 2-1 kazandı.

 Suni çimleri bozulmuş bir sahada yapılan antrenman maçını Didimspor yardımcı antrenörlerinden Servet Danacı yönetti. Yan hakemlerin de olmadığı bir karşılaşmanın ilk yarısı başa baş bir mücadele içinde geçti. Lig kadrolarıyla sahada yer alan iki takım ilk yarıda daha çok orta saha mücadelesi yaptılar. Her iki takımında net gol pozisyonlarına giremediği ilk yarıda ev sahibi takım, Hamit’in geliştirdiği ataklarla gol şansı aradı.

Konuk takım ise santrafor Beki Adıgüzel ile yakaladığı pozisyonlarda son vuruşlarda etkili olamadı.

Maçın ilk yarısı 0-0 golsüz tamamlandı.

Goller ikinci yarıda geldi

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna yedek futbolcularını alan her iki takımın teknik sorumluları futbolcularının saha içindeki performanslarını görmeye çalıştılar.

Maçın ikinci yarısının ortalarına doğru Didimspor geliştirdiği atakta golü buldu.

Orta sahadan Beçin kalesine atılan topa kaleci Medeni uzandı ancak kendisine yapılan bir faulü hakem göremedi; devamında top kornere çıktı. Kornerden gelen topa kalecinin yanından yükselen Mesut kafa ile golü atarak Didimspor’u 1-10 öne geçirdi.

Maçın sonlarına doğru yine bir Didim atağında Beçin savunması topu kornere attı. Korner atışını Resul kullandı direkt kaleye gelen topa dokunan olmayınca ev sahibi takım maçta 2-0 öne geçti.

Karşılaşma Didimspor’un 2-0 lık galibiyeti ile tamamlandı.

 Karşılaşmayı Beçin Gençlikspor Kulübü Başkanı Ekrem Vanlıoğlu’da izledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık