GÜLLÜK’TE ÇÖP ŞİKAYETİ..

Güllük’teki futbol sahasının arka tarafı, eski Etibank tesislerinin alanı. Bu bölgede outran vatandaşlar, belediye temizlik işleri tarafından, buradaki boş arsaya moloz, çöp dökmesinden şikayetçiler.

GÜLLÜK’TE ÇÖP ŞİKAYETİ..

Defalarca belediyeye dilekçe vermelerine ve sorunu bire bir görüşerek de anlatmalarına ragmen, bir türlü bu sorunun giderilmediğine dikkat çeken vatandaşlar, “Kentin göbeği burası, neredeyse her gün, Güllük'ün çeşitli yerlerinden toplanan ağaç dalları, molozlar, taşlar vb. traktörlerle getiriliyor ve buraya dökülüyor. Evlerimizin önü resmen atık depose oldu. Görsel kirliliği yanında, ortaya çıkan tozların evlerimize dolması da cabası.. Bu çağda, bu çöpleri dökecek başka yer yok mu? Bu nasıl bir ciddiyetsizlik. Bu kabul edilebilir mi?” diyorlar.

Konuyla ilgili yetkililerden aldığımız bilgiye göre, buradaki alanın, yakında başka yer olmadığı için geçici olarak buraya bırakıldığını, daha sonra kamyonlarla uzaklaştırdıklarını, yeni bir yer bulduktan sonra, bu işleme son vereceklerini belirttiler. İlgili, “aslında buraya bir öğütme makinası almamız gerekiyor. Böylece geri dönüşüm imkanı da sağlanabilecek. Ancak şu an bütçemiz buna müsait değil. Ama bu sorunu yakın zamanda çözeceğiz” dediler.

Gerçekten de traktörle taşınan bu türden atıkların, kentin dışında bir yerin bir an once belirlenerek, oraya dökülmesi gerek. Kentin içinde, hem de Güllük gibi bir turistik beldede, geçici de olsa, sıkıntılı bir durum.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık