Dörtyol Spor mahalli birinci amatör kümeye terfi etti

​​​​​​​Muğla mahalli liginde uzun yıllardan beri yer alan Milas’ı temsil eden Milas Dörtyol Spor takımı 2022-2023 sezonunda gurubunda oynadığı 13 müsabaka sonrasında 10 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak topladığı 35 puanla mahalli birinci amatör kümeye terfi etti.

Dörtyol Spor mahalli birinci amatör kümeye terfi etti

Muğla futbolunun başarılı genç teknik direktörlerinden Mustafa İçöz’ün çalıştırdığı Milas Dörtyol Spor, sezon başından beri takımda görev yapan, oynadıkları her müsabakada oyun disiplinine sadık kalan disiplinli sporcuları, çalışkan yöneticileri, işi iyi bilen teknik heyeti ile başarıyı alnının akıyla hak etti.

Çalıştırdığı her takımda görevini çok iyi yapan Muğla futbolunun başarılı teknik adamı Mustafa İçöz yaptığı açıklama gazetemize şunları söyledi: “Sezon başında kurduğumuz kadro ve rahat çalışmamda katkıları olan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok emek harcayarak, hep birlikte sezonu 35 puanla gurup ikincisi olarak mahalli birinci amatör kümeye terfi ettik. Sezon başından beri takımımızı sahada yalnız bırakmayan şanlı Dörtyol Spor taraftarlarına bizlere sahip çıktıkları, destekledikleri için binlerce teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz büyük çaba göstererek maddi ve manevi katkılarda bulundu. Dörtyol Gençlik Spor Kulübü’ne destek veren herkese yönetim kurulu adına şükranlarımızı sunuyorum. Sezon içerisinde özveri göstererek disiplinle futbol oynayan sevgili sporcu kardeşlerime de teşekkür ediyorum.  İyi ki varlar.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık