Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Anaokulu velilerinden Karan bebeğe destek kermesi

SMA hastası olan Karan bebek için düzenlenen etkinlik ve kermesler devam ediyor. Milas Anaokulu velileri de dün Milas Şehir Parkı’nda Karan ailesine destek olmak amacıyla bir araya gelerek yoğun bir katılımla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Milas Anaokulu velilerinden Karan bebeğe destek kermesi

Gün boyu süren kermeste, anaokulu velileri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler ve lezzetli yiyeceklerin yer aldığı stantlara ilgi yoğundu.

Kermese gelenler, hem keyifli bir alışveriş deneyimi yaşarken hem de Karan ailesine destek olmanın anlamını hissetti.

Bu anlamlı etkinlikte, SMA hastalığı hakkında farkındalık yaratmak ve topluma bu konuda bilgi vermek amacıyla bilgilendirici sunumlar da yapıldı. SMA'nın zorlukları ve ihtiyaçları hakkında duyarlılık oluşturuldu. Kermese katılanlar, Karan bebek ve ailesiyle duygusal bir bağ kurarak toplumsal dayanışma da pekiştirilmiş oldu.

Milas Anaokulu yetkilileri sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak;

“Bu güzel etkinlikte toplamda 17.267,00 TL toplandı. Toplanan bu tutar, Karan bebek için açılan bağış hesabına yatırıldı. Bu bağış, Karan bebeği yaşatmak için faydalı olacaktır.

Başta Milas Anaokulu velilerimiz olmak üzere kermese katılan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu etkinlik, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğidir. Karan ailesi, bu destekle birlikte daha da güçlenirken, SMA hastalığıyla mücadeledeki yolculuklarında onlara destek olduk.” dediler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis