TÜFAD ikinci başkanı hafta sonu Milas’taydı

​​​​​​​Muğla’da uzun yıllar profesyonel takımlarda başarıyla futbol oynayan an itibariyle Muğla TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) İkinci Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Görgülü geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Dörtyol Spor ile Milas Kıyıkışlacık Spor ikinci amatör küme müsabakasını izledi.

TÜFAD ikinci başkanı hafta sonu Milas’taydı

Yılların deneyimli teknik spor adamı Milas’ta oynanan Kıyıkışlacık  Spor, Dörtyol Gençlik Spor müsabakasında her iki takım yöneticileri ile spor basınında yer alan bireylerin yakın ilgisini gördü.

Milas’ta çok iyi karşılandığını vurgu yapan Muğla TÜFAD Başkan Yardımcısı Mehmet Görgülü, Milaslı futbol severler ve basın mensupları tarafından gördüğü yakın ilgi teşekkür ederken, gazetemize de şu açıklamalarda bulundu:

“Milas’ta oynanacak olan Kıyıkışlacık Spor, Dörtyol Gençlik Spor derbisini takip etmek için geldim. Başta futbol takımlarının yöneticileri olmak üzere futbol severlerden yakın ilgi gördüm. Gördüğüm bu yakın ilgi ve misafirperverlik için sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık