Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

DÜĞÜM SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

Milas Belediyesi tarafından, MİŞTİ kurucusu Nebi Uslu anısına bu yıl 10.’su düzenlenen tiyatro şenliklerinin üçüncü günüde sahneye çıkan Bodrum Deneme Sahnesi oyuncuları, sergiledikleri performansla seyirciden tam not aldı.

DÜĞÜM SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

Johnna Adams’ın yazdığı (Gidion’sKnot), Buğra Koçtepe’nin çevirisi ile Arif Akkaya tarafından sahnelenen,  Güliz Pilge ve Selda Özbek Orpak’ın rol aldığı “DÜĞÜM”, bir anne ve öğretmen ekseninde gelişen bir hikâye ile günümüz dünyasının eğitim sisteminin sorgulandığı oyun, seyirci tarafından beğeniyle izlendi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı, Belediye Meclis Üyeleri, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’nın da izlediği oyun, seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Oyun sonunda sahneye gelerek oyunculara teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Bu akşam çok etkilendiğimiz bir oyun izledik. Nebi Uslu’yu anma adına düzenlediğimiz bu şenlikle, bizim O’na olan vefa borcumuzu ödüyor ve bu vesile ile anmış oluyoruz. Ben bu dayanışmaları için Bodrum Deneme Sahnesi oyuncu ve ekibine teşekkür ediyorum. Birbirimizle yardımlaşıp dayanışma içerisinde olarak tiyatroyu geliştireceğiz. Topluma renk ve anlam katacağız. Önümüzdeki süreçte de bu dayanışmayı sürdürmek istiyoruz. Ben sizlere teşekkür ediyor, Nebi Uslu hocamızı saygıyla anıyorum”dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis