Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği’nden Başkan Tokat’a ziyaret

​​​​​​​Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği ve aynı zamanda Edremit Belediye Başkanı olan Selman Hasan Arslan ve ekibi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği’nden Başkan Tokat’a ziyaret
  • 18 February 2022, Friday 16:29

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Milas Belediyesi’ni birlik üyeliğine davet eden Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı Selman Hasan Arslan birlik üyelik daveti dosyasını Başkan Tokat’a teslim etti.

Daha güçlü olacağız…

Ziyarette konuşan Başkan Arslan, Milas Belediyesi’nin katkıları bizlere güç verecektir. Bundan hiç şüphemiz yok. Daha güçlü olacağız. Daha güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Davetinizden çok mutluluk duyduk…

Başkan Arslan’ın ardından söz alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Biz de dostluğa, kardeşliğe ve dayanışmaya önem veririz. Davetinizden çok memnun olduk. Elimizden geldiğince Ege ve Marmara Belediyelerinin kaynaşması noktasında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Müracaatınızı meclisimiz değerlendirecek. İnşallah olumlu bir kararla en kısa zamanda size dönüş sağlayacağız. Davetinizden çok mutluluk duyduk” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık