Eğitim-Sen genel kurulunu gerçekleştirdi

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası(Eğitim-Sen) Milas Temsilciliği, 11. Genel Kurulu’nu Pazar günü gerçekleştirdi.

Eğitim-Sen genel kurulunu gerçekleştirdi

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası(Eğitim-Sen) Milas Temsilciliği, 11 Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirmek üzere Pazar günü Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda bir araya geldi. 
Divanın oluşturulması ile başlayan olağan genel kurul, konuşmalarla devam etti. Çalışma ve mali raporların okunmasının ardından yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Yeni yönetim kuruluna 69 oyla Aydın Yıldırım, 67 oyla Nilüfer Kun Şen, 63 oyla Sinan Coşkun, 43 oyla Hamza Göncü, 41 oyla Gönül Turan seçildiler.
Temsilcilik adına açıklama yapan Aydın Yıldırım, gazetemize yaptığı açıklamada başkanlık görevine Sinan Coşkun’un getirileceğini, 5 kişilik yönetimin 4 psikolojik danışmandan oluştuğunu ve bu olgunun farklı bir tarzda üretimlerin de yolunu açacağını ifade etti.
Yıldırım şu açıklamada bulundu: “Milas’ta yeni yönetim olarak bizi zor bir görevin beklediğinin bilincindeyiz. Üyelerimize ve tüm eğitim emekçilerine hitap eden, onların sorunlarını merkeze alan, onlarla bire bir temas kuran bir sendikayı inşa edeceğiz. Yerel demokrasinin işlediği, eğitim sorunlarının çözümüne yönelik adımların atıldığı üretken bir sendikacılığı hayata geçirmeye çalışacağız. Umudu büyütmek, özgür bir hayatı örmek için tüm bileşenlerimizle harekete geçiyoruz. Öğretmeni, memuru, hizmetlisiyle tüm eğitim emekçilerini bu demokrasi ve emek mücadelesinin bir ucundan tutmaya, sınıf kardeşlerine omuz vermeye çağırıyoruz.”
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık