Eğitime inovatif projeler

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazanan “Muğla’da Mesleki Eğitimi Geliştirme-İnovasyon Eğitimi Projesi” protokolü için imza töreni düzenlendi.

Eğitime inovatif projeler

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı ‘Muğla’da Mesleki Eğitimi Geliştirme-İnovasyon Eğitimi Projesi’, GEKA tarafından desteklenmeye hak kazandı. Proje için 
İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ile Güney Ege Kalkınma Ajansı Muğla Ofisi yetkilileri arasında imza töreni düzenlendi.
Proje ile ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bal, “Proje kapsamında Muğla ilinin 13 ilçesinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görev yapan teknik müdür yardımcıları ve meslek dersi öğretmenlerinin oluşturduğu 20’şer kişilik 5 gruba Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde eğitim merkezi olarak belirlediğimiz 5 ilçede toplam 120 saatlik inovasyon eğitimi verilecektir. Her bir grup 1 hafta boyunca toplamda 24 saat eğitim alacaktır. Mesleki eğitimin kalitesinin arttırılması için yapılacak bu çalışmalar ile Milas’ımıza, Muğla’mıza ve ülkemize daha nitelikli meslek elemanları yetiştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.
Bal ayrıca, “Emeği gecen başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık