Yeni Milasspor’a destekler çoğalıyor

2019-2020 futbol sezonunda yeni kulüp yönetimiyle Öcal Yüksel Başkanlığında Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde yeniden var olma mücadelesini, alt yapısından yetişen Milas’ın genç futbolcularıyla yapacak olan ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor’a, Milas Esnaflarının desteği, lig maçları öncesinde büyüyerek çoğalıyor.

Yeni Milasspor’a destekler çoğalıyor

Yıllar sonra tekrar Yeni Milasspor’un yönetiminde yer alan, 2019-2020 sezonunda alt yapı ve futbol şubesi sorumluğu görevini üstlenen, Yeni Milasspor’un genç futbolcuları tarafından çok sevilen Bekir Tuzer, Milas Esnaflarının Yeni Milasspor forma ve saat satışlarına katkılarının oldukça güzel olduğunu vurgulayarak, katkı sunarak destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Yeni Milasspor Bir Markadır
Yeni Milasspor’un Milas’ın bir markası olduğunu da vurgulayan Bekir Tuzer,“Milas’ın çocukları bu sene yapacakları mücadele ile hepimizin yüzünü güldürecektir” diyerek Yeni Milasspor’a Milas halkının desteğini istedi.
Lig Çalışmaları Sürüyor
2019-2020 sezonunda tamamen yerli bir yapımla, teknik sorumlusu, antrenörü ve futbolcuları, Yeni Milasspor’da yetişmiş çalışanlarıyla Süper Amatör Küme Ligi’nde yeniden doğma mücadelesi verecek olan Yeni Milasspor Futbol takımı, geçtiğimiz hafta sonu Süper Amatör Küme Ligi takımlarından Karaovaspor ile oynadığı antrenman maçında 2-2 berabere kaldı.
Hafta sonu yine Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nin yeni takımlarından Menteşe Yerküpespor ile ikinci antrenman maçını oynayacak olan Yeni Milasspor Futbol Takımını lige bu sene teknik Sorumlu Mehmet Kabak ve yardımcı antrenör Selahattin Tireli hazırlıyor.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık