ELO Satranç Turnuvası tamamlandı

2. ELO Satranç Turnuvası geçtiğimiz hafta sonu Milas Sakarya İlkokulu çok amaçlı salonunda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

ELO Satranç Turnuvası tamamlandı

Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilciliği ile Marmaris- Menteşe İlçe Temsilciği tarafından ortaklaşa düzenlenen 2.ELO Satranç Turnuvası 28 Şubat Cumartesi günü ilk tur maçlarıyla başladı, 1 Mart Pazar günü ikinci tur maçları ve ödül töreni ile sona erdi.
Milas ilçesinde Satranç sporunu sevdirmek ve daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvaya geçen sene olduğu gibi katılım ve ilgi büyük oldu.
Turnuvada  her kategorideki ilk üç sporcuya kupaları 4-10.derecedeki sporculara da madalyaları Milas Satranç Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar, Milas Belediyesi Spor Kulübü Sorumlusu Hatice Mutlukan, Milas Belediyesi Spor Kulübü Satranç Antrenörü Galip Mutlukan,TSF Marmaris- Menteşe İlçe Temsilcisi ve turnuva başhakemi Barış Öztürk, turnuvada görevli il hakemlerinden İsmail Sütçü tarafından verildi.
Ödül töreninde Milas ilçesinde Satranç sporuna verdiği değer ve katkılardan dolayı Milas Sakarya İlk ve Ortaokulu Müdürü İbrahim Şahin’e de bir teşekkür plaketi takdim edildi.
A Kategorisi Dereceleri
1.Muhammed Yusuf Çelik 2.Erdal Eren Bayar 3.Ahmet Yamaç- Süleyman Uymaz
4.Ata Kolat 5.Halit Arhan Usta
B Kategorisi Dereceleri 
1.İbrahim Muhammed Öztürk 2.Deniz Çağlar Kavakdere 3.Aşkın Binbir
4.Mert Ömer Işık 5.Ali Demirbaş 6.Süleyman Yıldırım 7.Muhammet Akgedik 8.Âlim Korkmaz 9. Batuhan Sütçü 10.Arda Kadiroğlu
C Kategorisi Dereceleri
1.Sinan Öker 2.Emir Arslan 3. Ezgi Eser
4.Kaan Bekir Öztürk 5.Doruk Mevlüt Sezen 6.Seçkin Orallı 7.Umut Nazmi Yalçıntaş 8.Deniz Hasret Sagın 9.Ege Çınar Güney 10.Selahattin Akdemir
D Kategorisi Dereceleri
1.Emir Kayra Sezer 2.Boran Bellur 3. Mete Tosun
4.Mehmet Kasapoğlu 5.Kaan Umut Erikçi 6.Eymen Umut Çinkaya 7.Kayra Efe Kiriş 8.Kıvanç Kırlı 9.Efe Rüzgâr Güney 10.Baran Aydın

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık