Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

En renkli aday…

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde, CHP ve İYİ Parti tarafından kurulan Millet İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat’ın kontenjan adayı olarak listesinde yer alan başarılı işadamı, kültür ve sanata verdiği değerle bilinen Cemil Zeybek, sempatik tavırlarıyla herkesin ilgisini çeken bir aday…

En renkli aday…

Yerel seçimlere 15 gün kala, seçimlere katılacak siyasi partiler ve adayları çalışmalarına hız verirken, seçmenin büyük bir bölümü de kararını vermiş durumda… Henüz karar veremeyenler ise ölçüp-biçmeye devam ediyor. Ülkemizde demokrasi, her ne kadar istenilen bir noktada olmasa da, seçim dönemleri siyasetçi-seçmen ilişkisi de tüm yönleriyle ortaya çıkıyor. Yapılacak seçimler yerel olunca, belediye başkan adayı kadar meclis listesinde yer alan isimler de vatandaşın, oyunun rengini değiştiren bir unsur olarak öne çıkıyor.

Elbette tüm başkan adayları gibi meclis üyesi adayları da birbirinden değerli kişiler ancak içlerinden birileri her dönem, diğerlerinden bir adım daha öne çıkar, topluma kendini sevdirir. İşte onlardan biri…

İlçemizin ilk modern kontinü zeytinyağı fabrikasını kuran İşadamı Cemil Zeybek, ticari faaliyetlerinin yanı sıra; kültür, sanat ve spora olan yakınlığı ile de tanınan birisi… Yaklaşık 3 aydır siyasi çalışmalar için ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde gece-gündüz demeden koşan Zeybek, söz konusu kültür-sanat ve spor olduğunda bir anda her şeyi unutabilen bir yapıya sahip.

Aynı zamanda hayırsever yönü ile de tanınan Cemil Zeybek, dün akşam, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda Milas Türk Musikisi Derneği tarafından tertip edilen konserde, hem koroda, hem de solist olarak sahne aldı. Salonu hınca hınç dolduran Milaslılar tarafından seslendirdiği, Yusuf Nalkesen’e ait ‘Avuçlarımda hala sıcaklığın var’ adlı şarkı ile dinleyicilerden tam not aldı. Bir kez daha farklı bir kişilik ve renkli bir meclis üyesi adayı olarak, salondakilerin takdirini aldı.

Gecenin sonunda ise katılımcılar tarafından yoğun bir tebrik alan Zeybek, kendisine sevgi gösterisinde bulunanlara kayıtsız kalmadı ve onlarla bol bol özçekim yaptı.

 

   

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık