MUSİKİ DERNEĞİ’NİN 91. KONSERİ KULAKLARIN PASINI ALDI..

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla, Milas Türk Musikisi Derneği’nin 91.’sini düzenlediği geleneksel Türk Sanat Müziği konseri, Milas’lı sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

MUSİKİ DERNEĞİ’NİN 91. KONSERİ  KULAKLARIN PASINI ALDI..

Dün akşam Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'ndaki konsere Milaslı sanat severlerin ilgisi büyüktü. Şef Ercan Karadamlı yönetimindeki iki bölümlük konserde Türk Sanat Müziği’nin unutulmayan eserleri icra edildi. Konsere Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Belediye Meclis Üyeleri de  katıldı. Her iki bölümde de koronun ve solistlerin sunduğu eserler, kulaklarımızın pasını aldı.

Şükrü Demirkol’un sunuculuğunda Koro Şefi Ercan Karadamlı’nın yönetiminde yapılan olan 91. Konserde Milas Türk Musikisi Derneği saz sanatçıları, Kanun’da Hamza Özkan ve Rifat Uzman, Kemanlarda Hasan Görkem Erdem ve Mehmet Kozak, Klarnetlerde Abdurrahim Çam ve Durmuş Kısaoğlu, Lavta’da Gönül Sayar, Ritim saz’da Mazlum Coşkun, Tambur’da Halil Soydan, Udlarda ise İbrahim Aslan ve Murat Hayran’dı.

Milas Türk Musikisi’nin korosunda ise Cemil Zeybek, Fuat Turan, Mehmet Yılmaz, Muhammet Görgün, Saim Kararurum, Zafer Pınarlık, Asena Filiz, Ayla Sarı, Filiz Sibel Manga, Nuray Gözel, Olcay Aydilek Kır ve Zekiye Babat yer alıyordu. 2 bölümden oluşan konserde sanatçılar, koro ve solo olarak Türk Musikisi’nin pek çok değerli bestekarının birbirinden güzel 27 eserini seslendirdiler.

Türk Sanat Müziği’nin gönüllerde yer eden şarkılarının seslendirildiği konsere TRT Klarnet sanatçısı Durmuş Kısaoğlu ve kemanda Hasan Görkem Erdem damga vurdu. Erdem keman ve Kısaoğluda klarnet ile sergiledikleri performanslarla, seyircilerden bol bol alkış aldı. Konser  sonunda sahneye gelen Belediye Başkanı Muhammet Tokat “gerçekten müthiş bir program hazırlanmış ve son derece güzel icra edildi.Bu yorgunluk ve koşturmaca arasında bize de iyi geldi.Ben değerli saz üstatları ve sanatçılarımıza kültür hayatımızı renklendirdikleri için yürekten teşekkür ediyorum” diyerek,Milas Türk Musikisi Derneği Başkanı Zafer Pınarlık ve Şef Ercan Karadamlı’yagecenin anısına plaket ve çiçek takdim etti.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık