Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Erdi Gökkaya Güllükspor’la anlaşmaya vardı

​​​​​​​Geçtiğimiz sezon Muğla’da açılan antrenörlük sınavına katılarak çalıştırıcı diplomasını alan Muğla futbolunun beyefendi teknik adamlarından Erdi Gökkaya Güllükspor takımıyla anlaşmaya vardı.

Erdi Gökkaya Güllükspor’la anlaşmaya vardı
  • 13 September 2022, Tuesday 10:02

Futbol hayatına Milasgücüspor takımında başlayan, amatör kümelerde birçok takımın formasını başarıyla giyen Erdi Gökkaya, çalıştırıcı diplomasını aldıktan sonra ilk olarak birinci amatör kümede yer alan Gülllük Spor Kulübü’nde görev alıyor.

Teknik adam olduktan sonra ilk görevini Güllük Spor Kulübü’nde yapacak olan Erdi Gökkaya yaptığı açıklamada gazetemize şunları söyledi;

“Uzun yıllar mahalli liglerde amatörce futbol oynadıktan sonra geçtiğimiz Şubat ayında açılan antrenörlük sınavına katılarak teknik adam çalıştırıcılık diplomasını aldım. Teknik adam olarak bu sezon Güllükspor takımında görev yapacağım. Yeni teknik adam olmam kimseyi yanıltmasın, ilk sezonumda Güllükspor takımında çok başarılı olacağıma inanıyorum. Mavi-Beyazlı ekibimizi Mahalli birinci amatör kümede iyi yerlere getireceğim. 2022-2023 sezonunda görev alacak olan bütün teknik adamlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık