Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sporcular denizde yorgunluk attı

Haziran ayı başından beri 2022-2023 sezon başı çalışmalarına takımın teknik direktörü Oğuz Yetkin hoca nezaretinde Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda aralıksız devam eden Milas Ergin Spor Kulübü futbolcuları, hafta sonu hep birlikte Ören mahallesinde denize girdiler, gönüllerince eğlendiler.

Sporcular denizde yorgunluk attı
  • 13 September 2022, Tuesday 9:59

Üç aydan beri çalışmalarına devam eden Milas Ergin Spor Kulübü’nün başarılı genç çalıştırıcısı Oğuz Yetkin, takımı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Haziran ayının başında 9 kişi ile başladığımız çalışmalar meyvesini verdi. An itibariyle 32 sporcumuzla çalışmalarımıza Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda devam ediyoruz. Milas Erginspor olarak 2022-2023 sezonunda mahalli lige U16-U18 takımlarımızla katılacağız. Takımımızda yer alan sporcularımın hepsinden çok memnunum. Üç ay gibi kısa zaman içerisinde çok iyi gelişim gösteren sporcularım sahada disiplinli yanlarıyla her spor severin dikkatini çekmektedir. Hırslı bir yapıya sahibim saha çalışmalarımız çok olumlu geçmektedir. Erginspor takımında ilk sezonumda çok başarılı olmak istiyorum.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis