Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Eski milli güreşçiler Milas’ta bir araya geldiler

Eski milli güreşçiler Milas’ta bir araya geldiler
  • 02 January 2022, Sunday 12:26

Minder güreşine 1972 yılında başlayan, 1978 yılında İstanbul İhtisasspor  Kulübü’ne transfer olan, 1981 yılında duayen hocaların keşfi ile zamanın  Türkiye  Yıldız Milli Takımı’na davet edilen, Türk Minder Güreşi’nde katıldığı bir çok müsabakalarda büyük başarılara imza atan Türk Minder Güreşi’nin duayen isimlerinden eski Milli Güreşçi Ercan Nabi Mazlum, uzun yıllar birlikte Milli takım forması giydiği  Muğla’nın ve Milas’ın medarı  iftiharı olan Türk Milli Takım formasını  uzun yıllar defalarca  giyerek, Milas’ın adını dünyaya duyuran Milaslı İş Adamı Hasan Ölmez’i Milas’taki iş yerinde ziyaret etti.

Uzun yıllar birlikte Türk Minder Güreşi’nde milli forma altında sayısız madalyalara sahip olan iki candan arkadaş birlikte Milas Önder Gazetesi’ne şunları söylediler:

“Eskiden bizler hocalarımızla salonda  çalıştıktan sonra çalışma yaptığımız salonda kalır  eksik yanlarımızı  çok çalışarak  gidermeye  gayret gösterirdik, İkimiz ot minderlerde  antrenman yaparak  hazırlandık  milli formayı alnımızın akıyla  hak ederek giydik. Şimdiki  genç nesil güreşçileri,  çalışmalarına  kaliteli  salonlarda  modern minderlerde gerçekleştiriyorlar. Bizim zamanımızda  Türkiye’de kaliteli güreş hocaları yoktu. Günümüzde ise çok kaliteli güreşi iyi bilen hocalar bulunuyor.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık