Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“İyi bir öğrenici, iyi bir öğretici  olmak istiyorum”

​​​​​​​Geçtiğimiz yıllarda Milas Erginspor Kulübü Bayan Voleybol Takımı’nda hocalık yapan Aleyna Çetinkaya, bu sezon ilk kez Muğla mahalli bayanlar voleybol branşını açan  Milas İsmetpaşa  Gençlikspor Kulübü’nün voleybol hocası oldu.

“İyi bir öğrenici, iyi bir öğretici  olmak istiyorum”
  • 02 January 2022, Sunday 12:29

Voleybol hayatına; doğup büyüdüğü Dalaman Lisesi’nde başlayan, Dalyan  Belediyespor Kulübü’nde dört yıl voleybol oynayan, takım  kaptanlığı yapan Aleyna Çetinkaya, bu sezondan itibaren Muğla Mahalli Voleybol Ligi’nde yer almak için çalışmalara başlayan Milas İsmetpaşa  Gençlikspor Kulübü’nde yer alacak. Aleyna Hoca yeni takımı için çalışmalara  Milas Gençlik Merkezi Salonu ve İsmetpaşa Orta Okulu’nda başladı.

Muğla voleybolunun genç hocalarından biri olan Aleyna Çetinkaya yeni takımı hakkında gazetemize şunları söyledi:

“Antrenör olarak ilk kez  Milas Erginspor  Bayan Voleybol Takımı’nda görev yaptım. An itibariyle voleybol branşını yeni açan Milas İsmetpaşa Gençlikspor Kulübü’nde göreve başladım. Voleybolu yeni öğrenmeye hevesli olan 12 kız sporcuyla çalışmalarımız  haftanın  dört günü devam etmektedir. İyi bir öğrenici, iyi bir öğretici olmak istiyorum. Çalışmakta olduğum sporcularımın disiplininden çok memnunum.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık