Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Esnafspor Üzdü

Milas Esnafspor:2 Dalyanspor:4

Esnafspor Üzdü

 

Maçın Hakemleri: Tayfun Sarı,Sedat Bayraktar,Çağatay Şahin
Milas Esnafspor:Yiğithan Yılmaz,Muhammet Ağralı,Hüseyin Karadeniz Doğan Can Kartal,Şakir Coşkun,Veysi Sarsılmaz, Berke Can Zenger, Hasan Özkan, Volkan Çuhadaroğlu, İbrahim Kargı, Bekir Adıgüzel
Yedekler: Ali Han Yılmaz,Mithat Muhammet Doğramacı,Volkan Demirkıran, Burak Varmagil ,Ahmet Güner ,Caner Bozkurt, Muammer  Özbek
Antrenör: İsmail Hakkı Alptekin
Teknik Sorumlu: Cenk Atasoy
Dalyanspor: Volkan Ören,Akman Mustafa Emre,Oğuz Bekar,Yavuz Aslan,Şükrü Abbas,Tolga Avcı,Yusuf Doru,Yasin Yeşilkır,Metehan Gezgingül,Ataberk Uzbasan,Emin Gülsoy
Yedekler: Kemal Uslu,Samet Bayrak,Ahmet Yaşa,Mustafa Berkcan Türker, Onur Kartal,Mertcan Koşar Murat Yaz
Antrenör: Refik Günay
Teknik Sorumlu: Sabrican Metin

Şampiyonluğa Yakışmayan Oyun

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk şansı olan ilçemiz temsilcisi Milas Esnafspor  16 Şubat Pazar günü Milas Şehir Stadyumu’nda oynadığı lig maçında rakibi Dalyanspor'a 4-2 yenilerek beklemediği bir mağlubiyet aldı.
Müsabakaya yeni teknik sorumlusu Cenk Atasoy nezaretinde çıkan Milas Esnafspor, şampiyonluk yolunda aldığı bu yanilgiyle ŕesmen lige havlu atmış oldu.
Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya  etkili bir başlangıç yapan Esnafspor, maçın henüz 3.dakikasında süpriz bir golle 1-0 öne geçti.
Gelişen Esnafspor atağında Bekir, Dalyanspor ceza sahasına topu kesti. Kaleciyi geçen topa savunma oyuncusu Oğuz ters bir vuruş yaptı ve topu kendi kalesine gönderdi. Bu golle Esnafspor 1-0 öne geçti.
Golün sevincini yaşamaya çalışan Esnafspor kalesinde beklemediği bir gol gördü.
Dakika 7'de savunmada topu oyuna sokmaya çalışan Hüseyin topu rakibine kaptırdı. Dalyansporlu futbolcu Emin kaleciyi çalımlayıp golü attı ve skor 1-1 oldu.
Dakika 8'de yani konuk takımın attığı gol sonrası Esnafspor atağında Bekir topu Volkan'a aktardı. Ceza sahası içinde topla buluşan Hasan Özkan kalecinin bacak arasından golü atarak skoru 2-1 yaptı.
10 dakikada gelen 3 gol Milas tribünlerini heyecanlandırdi.
Ancak bu goller sonrasında her iki takım da uzun toplarla rakip kaleye gitmek istedi.
Maçta heyecan kalmadı.
Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakanın 42.dakikasında  konuk takım atağında Yasin ceza sahasını topla geçti. Hiç bir Esnafsporlu futbolcunun baskısıyla karşılaşmadı; sert ve yerden bir vuruşla topu Esnafspor kalesine gönderdi.
Kaleci Yiğithan yattı, topa son anda dokundu, ancak elinden kaçırdı ve bu golle Dalyanspor maçta yeniden 2-2’lik beraberliği sağladı.İlk yarı bu sonuçla kapandı.

Esnafspor hayal kırıklığı yarattı
Maçın ilk yarısında şampiyonluğa oynayan bir takım kimliğinden uzak bir oyun ortaya koyan Milas Esnafspor, karşılaşmanın ikinci yarısında da oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratarak resmen intihar etti.
Karşılaşmanın 60.dakikasında Dalyan atağında Yasin sert vurdu, top üstten auta çıktı.
Dakika 63'te  Dalyanspor  3-2 öne geçen golü attı.
Gelişen bir Dalyanspor atağında kaleye paralel yapılan ortaya Milas Esnafspor’dan hiç bir oyuncu dokunamayınca, Emin kafayı vurdu ve takımını 3-2 öne geçirdi.
Dakika 72'de Dalyan atağında  Tolga 18 üzerinden sert vurdu, top üst direkten oyuna geri döndü, savunma uzaklaştırdı.
Dakika 83'de Esnafspor atağında Volkan kaleciyi çalımladı, yavaş vurdu, savunma yetişti ve mutlak bir golü önledi.
Maçın son dakikalarında 18 üzerinde topla buluşan Yusuf sert bir şutla topu kaleye gönderdi ve maçtaki son golü de atarak skoru 4-2 yaptı.
Kalan sürede her iki takım adına gol sesi gelmedi ve konuk takım Milas'tan 4-2’lik galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.
Milas Esnafspor ise bu mağlubiyetle şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitirmiş oldu.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis