Fatih Arslan Beçin’i bıraktı!..

2018-2019 Spor sezonunun 7’nci haftasında göreve başlayan Fatih Arslan, bu hafta sonu oynanacak Turgutreis maçı öncesinde görevini bıraktı.

Fatih Arslan Beçin’i bıraktı!..

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’da kulüp yönetimi ve başkanı ile teknik kadronun arasındaki kopukluklar bir türlü düzelmiyor. Lige, Alim Deligöz’ün teknik sorumluluğunda başlayan Beçin Gençlikspor’da bir süre sonra takımın başına Cavit Bulgulu getirilmişti. Cavit Hoca’nın ayılığı sonrasında ise takımın başına Milasspor’un eski futbolcularından ve takım kaptanlarından biri olan Fatih Arslan getirildi. Beçin Gençlikspor, Fatih Arslan ile önemli lig maçları oynayarak başarılı sonuçlar aldı. Ancak Beçin Gençlikspor’da sular bir türlü durulmadı ve teknik kadro ile kulüp başkanı Erhan Çiftçi ve yönetimi arasında her geçen gün daha da arttı. Son olarak Güllük Sahası’nda oynanacak olan Göcek Belediyespor maçı öncesi yaşanan sıkıntılara noktayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat koyarak, takımın maça çıkmasını sağlamıştı.

Görevi Bıraktığını Açıkladı

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’un başına 7.haftada gelen Teknik Sorumlu Fatih Arslan, 18.haftada Turgutreisspor ile deplasmanda oynanacak olan maç öncesinde, takımın teknik sorumluluğu görevinden ayrıldığını açıkladı.

Görevden ayrılan Teknik Sorumlu Arslan, gazetemizi arayarak görevinden ayrılma gerekçesini şöyle açıkladı.

“Beçin Gençlikspor takımının başına teknik sorumlu olarak geldiğimde takımın 5 puanı vardı. Ligde şimdi ise 20 puanı var. Anlaştığım günden beri Beçin Gençlikspor’da hep sorunlarla uğraştım. Saha içersindeki sorunlara çare bulduk ve kadromuzda yer alan futbolcularla birlikte Beçin Gençlikspor için mücadelemizi en iyi şekilde yaptık. Ancak ne yazık ki kulüp başkanı Erhan Çiftçi ve yönetim ekibiyle olan sorunlar, sıkıntılar bir türlü bitmedi. Maddi sıkıntılar bir türlü çözülemedi. Özellikle yönetim ve başkanın takım sporcularımızla olan diyalogları hep yarım kaldı.

Düzenli çalışma ve antrenman yapma konusunda hep sıkıntılar yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. Bu anlamda çok daha fazla detayları da paylaşmak istemiyorum. Görevimden istifa ediyorum. Ayrıca Beçin Gençlikspor takımında dik duruş gösteren futbolcularıma da teşekkür ediyorum.”

Görevinden ayrıldığını açıklayan Teknik Sorumlu Fatih Arslan ile Beçin Gençlikspor; oynadığı 10 maçta; 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 12 takımlı ligde 20 puana sahip takımı 7’nci sıraya yükselten Fatih Arslan, takımı, düşme hattından da uzaklaştırdı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık