İzmir Rövanşı İçin Sahaya Çıkıyorlar

İzmir Rövanşı İçin Sahaya Çıkıyorlar

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde üçüncü sırada yer alan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor 10 Mart Pazar günü Saat 14.00’te, ligin dördüncü sırasında yer alan İzmir takımı Altekma’yı ağırlıyor.

Efeler Ligi için mücadele eden ilçemiz takımı, Altekma maçı için hazırlıklarını hafta boyunca Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde, Teknik Sorumlu Osman Çakıray ve antrenörleri Sefa Koşar nezaretinde sürdürüyor.

Ligin en zor ve en önemli maçında Altekma’yı konuk edecek olan Milas Belediyespor Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray gazetemize yaptığı açıklamada, taraftarları tribünlere davet ederek destek beklediklerini belirtti.

Pazar günü oynanacak olan Altekma maçının önemini vurgulayan Teknik Sorumlu Osman Çakıray,“İzmir’de ilk yarıda oynadığımız maçın rövanşında sahamızda konuk edeceğimiz Altekma’yı yenerek hem ilk maçın rövanşsını alacağız hem de lig sıralamasındaki yerimizi koruyacağız” dedi.

Milaslı voleybolseverlerin desteği ile Pazar günü sahadan galibiyetle ayrılacaklarını vurgulayan Çakıray;  Milaslı taraftarların bugüne kadar verdikleri desteklere teşekkür ettiğini de söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık