Manisa’yı 3 golle geçtiler

Ege Bölgesi Masterler Liginde Şampiyonluk mücadelesi veren lider Milasspor ile lider takipçisi Manisaspor Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda karşı karşıya geldiler.

Manisa’yı 3 golle geçtiler

Maçın Hakemleri: Cem Arif Candan, Levent Teniş, Serkan Gür

Milasspor: Sabahattin Engin, Güray Dıngıl, Soner Becek, Mehmet Turgay, Fatih Arslan, Hakan Ceylan, Sümmani Görman, Ali Akın Çilek, Kemal Aydeniz, Deniz Kibar, Ramazan Akkoyun

Yedekler: Mert Salbaş, Eren Arslan, Coşkun Şenol, Hasan Gül, Hasan Eren, Ahmet Tanyeri, İlker Aysel, Ahmet Aktaş, Uğur Maden, Mehmet Kabak, Hasan Çiftçi

Teknik Sorumlu: Hasan Ali Arıkan

Manisaspor: Süreyya Onay, Ahmet Fatih Şenoğlu, Ümit Ünsal, Gökhan Mersinli, Ahmet Çiçek, Hasan Sabancı Server Namkoç, Koraya Duymuş, Metin Tamtekin, Serdar Meteler, Bekir Yurgay

Yedekler: Orhan Elçelik, Ünal Bağcı, Muharrem Uçsuz, Zeki Yıldız, Erhan Yıldız, Ramazan Yıldız

Teknik Sorumlu: Bahri Özkan

İlk yarıda ki iyi oyun galibiyet getirdi

Karşılaşmaya atak ve baskılı başlayan Milasspor maçın henüz başlarında geliştirdiği bir atakta golü bularak maçta 1-0 öne geçti. Orta sahada dinamo gibi çalışan Deniz Kibar topu Ramazan Akkoyun’a aktardı. Milasspor’un golcüsü Ramazan ceza sahasında topu plase ile kalecinin yanından filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Gol sonrası her iki takımda buldukları gol şanslarından yararlanmadılar. Daha çok orta saha da top çeviren iki takım rakibinin açığından yararlanarak gol bulmak istedi.

Maçta dakikalar 30’u gösterirken Milasspor Akın ile atağa geçti. Akın topu Deniz’e aktardı. Deniz iki savunma oyuncusunu çalımladı, ceza sahası içinde sert bir şut çıkardı. Top kaleciden döndü. Topu iyi takip eden Milasspor takım kaptanı Kemal Aydeniz güzel bir dokunuşla takımını 2-0 öne geçirdi.

Dakika 40’ta Manisa atağında Milas savunası topu ceza sahasından bir türlü uzaklaştıramadı. Milasspor’un savunma oyuncusu Fatih Arslan Manisasporlu Serdar Meteler’i düşürünce hakem penaltı atışını gösterdi. Atışı Serdar kullandı ve takımının golünü atatarak skoru 2-1’e taşıdı.

Maçın ikinci yarısında havanın kararması ile Milas Şehit metin Özcan Stadyumunun ilk kez ışıkları yandı ve iki takım gece maçı oynamaya başladılar. Ancak sobalardan çıkan kömür dumanları nedeniyle sahada top oynama görüşü azalmaya başladı.

Dakika 55’te Manisaspor oyuna ikinci ayrıda giren Zeki Yıldız ile bir gol buldu ve skor 2-2 oldu.

Karşılaşmanın 60’dakikasında Milasspor’da oyuna takımın sporcularından biri olan Milas Kaymakamı Eren Arslan girdi.

Maçın kalan sürelerinde daha iyi top çeviren gol atakları yapan Milasspor oldu. Dakika 65’te gelişen Milasspor atağında Deniz Kibar’ın pasını iyi takip eden Ramazan Akkoyun’lu takımının galibiyet golünü atarak skoru 3-2 yaptı.

Milasspor sahadan galibiyet ve 3 puanla ayrılarak hem liderliğini sürdürdü hem de şampiyonluk yolunda ki şansını arttırdı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık