Faturayı Milasspor’a kestiler

2 Şubat Pazar günü Milas Şehir Stadyumunda oynanan Ege Bölgesi Masterler Ligi futbol maçında karşı karşıya gelen Milasspor Masterlerı ile Manisaspor Masterları arasındaki maçın son dakikalarında çıkan olaylar sonrasında Milasspor takımına Masterler Federasyonu tarafından maçın hakeminin raporuna dayanarak büyük cezalar geldi.

Faturayı Milasspor’a kestiler
  • 08 February 2020, Saturday 13:48

Gözlemcisi, Emniyet Güçleri ve Sağlıkçısı olmayan Masterler Ege Bölgesi Lig maçında karşılaşmada 2-0 galip oynayan ilçemiz temsilcisinin maçın son dakikalarında yaptığı bir atakta Manisaspor takımın kalecinin ceza sahası dışında topu elle kesmesi sonrasında gördüğü kırmızı kart maçın biranda hareketlenmesine ve kavgaya dönüşmesine neden oldu. Manisaspor kalecisinin topu kalesinden sert hareketlerle Milasspor futbolcularına getirmesi sonrasında başlayan gerginlik bir anda yumruklaşmalara döndü ve maçın orta hakemi çareye müsabakayı tatil etmekte buldu.

Milasspor’u hükmen yenik saydılar

Maç sonrası Milasspor’dan 3 Manisaspor’dan 3 futbolcuya kırmızı kart gösteren maçın orta hakemi federasyona verdiği raporda sahaya Milassporlu taraftarların girdiğini yazarak haksız bir itham ile Milasspor’u 3-0 hükmen yenik sayılmasına neden oldu. Maçın orta hakeminin verdiği raporu göz önünde bulunduran Masterler Federasyonu yetkilileri maçı izlemeden verdikleri bu yanlış kararla Milasspor’un ağır bir ceza ile cezalandırarak tarihi bir yanlışlığa imza attılar. Milasspor’dan Coşkun Şenol, Cüneyt Tanyeri ve Ahmet Tanyeri 4,Manisaspor’dan Süreyya Onay 1 Seyfettin Yeşildağ ve Gökhan Mersinli 4’er maç ceza aldılar.

Bu ligden ayrılıyoruz

Milasspor Masterler Genel Koordinatörü Erkan İşli sosyal medya yoluyla basın mensuplarına bir açıklama yaparak Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Liginden ayrıldıklarını belirterek verilen haksız kararlara, kırmızı kartlara ve 3-0 lık hükmen mağlubiyete tepki gösterdiğini belirterek artık bu ligde yokuz dedi. Erken İşli yaptığı açıklamada şunları söyledi: “2017 yılından bu yana bu ligde mücadelemizi en iyi şekilde yaptık. İlçemiz Milas’ı en iyi ve en güzel şekilde temsil ettik. Ligin ikinci yılında hem grupta hem de Antalya’da Türkiye Şampiyonasında şampiyon olarak ilçemiz Milas’a 2 kupa armağan ettik. Milli Karmamızı Milas’ta en iyi şekilde ağırladık. İlk defa Türkiye’nin ünlü spor adamlarını konuk ettiğimiz şampiyonluk gecesi düzenledik ve başarılı bir şampiyonluk gecesi yaşadık ve yaşattık. 2 yılda Türkiye Şampiyonasına Antalya’ya eşlerimiz, çocuklarımızla birlikte 45 kişilik bir katlım sağlayarak Federasyonumuzu onurlandırdık Bu katılımlar için 90 bin tl para vererek federasyona katkı verdik. Biz Milasspor Masterlerı olarak temiz ve adaletli bir ligde mücadele ettiğimizi düşünüyorduk. Milas’ta, Manisa Masterlerıyla oynadığımız maçta karşılaşmanın son dakikalarına kadar mücadelemizi en iyi şekilde yaptık, konuğumuz olan Manisa takımını en iyi şekilde ağırladık. Maçta 2-0 galipken son dakikalarda hepimizi üzen istenmeyen bazı gereksiz sertlikler oldu. Manisaspor Masterler Takımının bazı futbolcularının ağır küfürlerine muhatap olduk. Çıkan olaylara hakemin raporuna göre fatura kesen ve alnımızın akıyla kazandığımız maçı hükmen bize kaybettiren, futbolcularımıza ağır cezalar kesen bu federasyonun liginde artık Milasspor olmayacak. Sahaya giren taraftarlardan söz ediliyor kesinlikle sahaya taraftarımız girmemiştir. Yanlı verilen bu kararı kınıyoruz ve bu federasyonun liginde yer almayacağımız bir kez daha belirtiyoruz. İki yıl aynı ligde mücadele ettiğimiz tüm takımlarla son derece dostane bir biçimde güzel ilişkiler kurduk yeni arkadaşlıklar edindik. Milas olarak tüm takımları seviyoruz ve saygı duyuyoruz tüm takımlara başarılar diliyoruz. Ancak istenmediğimiz yerde durmamızın bir yararı yok verilen bu karar sadece Milas Masterlerına değil tüm Milas’a kesilmiş bir ceza faturasıdır. Bu yüzden yeni sezonda bu ligde yer almayacağımız bir kez daha belirtiyorum ve spor kamuoyuna saygılar sunuyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık