Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Cenk Atasoy Esnafspor'da

Muğla Süper Amatör Ligi’nde Milas’ı temsil eden Milas Esnafspor, teknik sorumlusunu buldu.

Cenk Atasoy Esnafspor'da

2016-2019 dönemlerinde Yeni Milasspor'u çalıştıran ve son 2 sezonda namağlup şampiyonluk sevinci yaşatan Cenk Atasoy, önemli bir maç öncesi Milas Esnafspor'un teknik sorumlusu olarak göreve getirildi.
Basın Mensuplarıyla Toplantı
7 Şubat Cuma günü Milas Adres Cafe'de basın mensuplarıyla buluşan Milas Esnafspor Kulübü Başkanı Ekrem Vanlıoğlu ve yönetimi, 2019-2020 sezonu Muğla Süper Amatör Liginde Milas Esnafspor'u değerlendirerek 9 Şubat Pazar günü Milas Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan Milas Esnafspor-Yeni Milasspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundular.
Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Esnafspor Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle davetimizi kabul ederek bizlerle buluştuğunuz için sizlere teşekkür ederim. Yer aldığımız Süper Amatör Ligi’nde Milas Esnafspor olarak Milas için mücadele ediyoruz. Biz Milas’ın takımıyız. Mücadelemiz Milas içindir. İlk yarıda beklediğimiz oyunu sahaya süremedik. Alacağımız bazı maçlarda beklemediğimiz sonuçlar aldık. Bunun üzerine kadroda bir kan değişikliğine gittik. Teknik sorumlularımız ile verim alamadığımız futbolcularımızla yollarımızı ayırdık. Takımın başına teknik sorumlu olarak Ayhan Kale hocamızı getirdik. Ancak lisansını çıkartmadığımız için sahada takımın başında olamadı. Kendisine Adıyamanspor'dan transfer teklifi geldi. Zaten böyle bir teklif geldiğinde kendisine izin verecektik ki yine izin verdik. Yani kulübümüzle veya bizlerle Ayhan hoca arasında herhangi bir kırgınlık yoktur. Kendisiyle 2 maç da olsa birlikte olduk ve bilgilerinden faydalandık. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyor ve yeni kulübünde başarılar diliyoruz.”
Yeni Kadro, Yeni Bir Çalıştırıcı
“Süper Amatör Küme Liginin ikinci yarısında şampiyonlukta şansımızı sürdürüyoruz. Geçen hafta lig ikincisi Seydikemer Belediyespor'u sahamızda yenerek aramızdaki puan sayısını 1'e düşürdük. Lider Gümüşlük ile aramızda 6 puan farkı var. Esnafspor olarak kalan tüm maçlarımızı kazanarak Gümüşlük takımının puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Son hafta Milas'ta Gümüşlük takımını yenerek şampiyon olacağımıza inanıyorum. Ayhan Kale'den boşalan Teknik Sorumlu Görevine Cenk Atasoy hocayı getirdik. Hocamızla ve futbolcu kadromuzla şampiyonluk sevincini yaşayacağımıza inanıyorum.”
Kazanan Milas olsun
Bu hafta sonu Milas Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan iki Milas takımının müsabakasına Milaslı tüm taraftarları davet ediyoruz. Yeni Milasspor gibi Milas Esnafspor da Milas'ı temsil etmektedir. Her iki takımın saha içerisinde centilmence mücadelesini taraftarlarımız görecekler. İyi oynayan kazansın. Esas olan Milas'ın başarısı önemlidir. Hani diyorlar ya gerisi teferruattır diye. Bizler Esnafspor Kulübü olarak Pazar günü ilçemizin bir diğer temsilciyle oynayacağımız maça değer veriyoruz. Saha içinde ve tribünlerde dostluk olacağına inanıyoruz. Milas Belediyesi Beçin Genclikspor olan adımızı ise tüm yasal prosedürleri kullanarak Milas'ın en eski kulübü olarak Milas Esnafspor olarak tescil ettirdik.
Artık yeni adımız Milas Esnafspor'dur.”

Milas Esnafspor Kulübü Yönetiminin Milas Basini ile buluştugu toplantida takimin başına teknik sorumlu olarak getirelen Cenk Atasoy'da bir açıklama yaptı ve başkan Vanlioğluna bu görev icin teşekkur ediyorum." dedi. Atasoy, "Önemli bir lig karşilaşmasi öncesinde göreve geldim.
Esnafspor'un maçlarını da izliyordum. Yeni oluşturulan kadroda kaliteli futbolcular var.Şampiyonluk için şansımızı sonuna kadar zorlayacağiz. Pazar günü Yeni Milasspor ile karşılasacağiz kaderin cilvesi  daha önce Milasspor da 2 sezon sampiyonluk sevinci yasadık.
Şimdi Esnafspor için mücadele edecegim. Profesyonellik işte bu. Sahada centilmence bir mac gecmesini diliyorum. Her iki takımımızda Milas için mucadele ediyorlar. Ben her iki takımada lig mücadelesinde basarilar diliyorum." dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık