Kadem Mete’den Zeybekoğlu’na Cevap

AKP İl Başkanı Kadem Mete yaptığı yazılı basın açıklamasında “Siyasi yaygara yapanları kınıyorum” dedi.

Kadem Mete’den Zeybekoğlu’na Cevap

Mete açıklamasında şunları ifade etti: 

“Sevgi hoşgörü ve güleryüz ile çevrili şehir” diyerek, onlarca yıldır beceriksizce yönettikleri şehirde hemen hergün belediyenin saçma uygulamalarıyla muhatap olan hemşehrilerimiz ile dalga geçen bir il başkanı olan Chp il başkanı benim tarih dersi almam gerektiğini söylemiş.

İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet’in 16 kez kuşattıktan sonra 17 inci kez kuşatıp fethetmesindeki azmi ve cesareti işaret ettiğim bir teşbih cümlesinden yola çıkıp siyasi yaygara yapmasını en basit tabiri ile kınıyorum. Bu azim ve kararlılık vurgusunu teşbih yoluyla yapmaktaki amacım “Chp nin kalesi” diyerek siyasi pozisyon aldıkları ama aslında hiçbir doğruluk payı olmayan bu algıyı kırmaya yönelik bir kararlılık ifadesinden ibarettir. 

Emin olun tarih dersini kendisine verecek kadar tarih bilgim fazlasıyla var ama onun “tarih” den anladığı şey ders kitaplarında veya ansiklopedilerde yazanlarsa, bana ihtiyacı yok gidip o kitapları bir daha okusun ama ben ona yakın tarih konusunda ders vermeye hazırım.
Mesela partimizi cemaat ve tarikatlara hizmet etmekle suçlayan il başkanı en yakın tarihte  terör örgütü PKK ve onun siyasi uzantısı parti ile işbirliği yapıp seçimlere günler kala Hdp adayını çekmesiyle Muğla’da seçim kazanmış bir partinin il başkanıdır.

Yeşil ve maviyi koruyacağız yalanını pişkince söyleyen il başkanının partisince yönetilen belediyenin genel sekreteri kaçak yapı yapan biri olarak hala bu şehri yönetmektedir. Türkiye’nin imara ve projeye aykırı yani kaçak yapı en fazla olan şehri Çevre Bakanlığı verilerine göre Muğla’dır ve ne hikmetse bu şehri onlarca yıldır yöneten CHP zihniyetinin temsilcisi il başkanı hala pişkince yeşil ve maviyi koruma misyonunu taşıdığını iddia edecek kadar komiktir.

Bu şehir sayelerinde hiçbir zaman güler yüzle çevrilmemiştir. Bu şehirde yaşayan her bir Muğlalı’nın yaşadığı her gün belediyenin saçma-tuhaf ve beceriksizce uygulamalarıyla karşılaşarak yaşadığını ve bırakın yüzünün gülmesini isyan etmeksizin geçen bir gününün olmadığını görüyoruz.

 İl başkanı da bunu kabullenmişçesine bana cevaben yazdığı basın metninde kendi belediyesinin olmayan başarılarından bahsedemeyince İstanbul’da bir proje olarak çıkıp tüm siyasi benzemezlerin ilkesiz ittifakıyla seçim kazanan İmamoğlu’nun başarısını!!! metne ekleyerek acziyetini ortaya koymuştur.

“Yüzü gülen tek kişi billboardlardaki Büyükşehir Belediye Başkanıdır”

Tekrar söylüyorum bu şehirde kimsenin yüzü gülmüyor. Sizin hizmetinde olduğunuz üç-beş ailenin dışında yüzü gülen tek bir kişi var o da bütün ilde bilboardlarda beyaz dişlerini gördüğümüz Muğla Büyükşehir belediye başkanı.

O yüzden benim ağzımdan çıkan lafları cımbızla çekip sündürerek siyasi tiyatro oynamayı bırakın ve işinizi yapın.

“Vidanjör firmaları vergi rekortmeni oldu “

Dünyanın gözbebeği bir şehri; her yere duba dikip esnafın tentesini indirmeyi, her yağmur yağdığında sokakta sörf yapıp zurna festivalinden kavun festivaline koşmayı, kanalizasyonu bitmemiş ve vidanjör firmalarının vergi rekortmeni olduğu altyapısız bir şehre kültür merkezi veya müze yapıp duyarlı yönetici pozu vermeyi belediyecilik sanarak yönetmekten vazgeçin. İş yapın ve Muğlalının yaşam standardını yükseltin. Yoksa bir sonraki seçimden sonra Karabağlar yaylasında birbirinizle tarih sohbeti yapacak çok zamanınız olacak.”
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık