Özge Kolejinden Öğrenci ve Velilere Yönelik Seminer

Milas Özge Koleji 7 Şubat Cuma günü Menteş Kampüsü Konferans Salonunda güzel ve yararlı bir etkinliğe imza atarak öğrenci ve öğrenci ailelerini bilgilendirdi.

Özge Kolejinden Öğrenci ve Velilere Yönelik Seminer

Veli- Öğrenci Gelişim Semineri isimli etkinlikte Diyetisyen Ezgim Tokat “Sağlıklı beslenmenin yaşam Kalitesi ve öğrenme becerileri üzerine etkileri” isimli bir sunum yaptı. Sunumla öğrenci ve öğrenci velilerini bilgilendiren Ezgim Tokat’a sunumu sonrasında Özge Anadolu Lisesi Okul Müdürü Dinçer Kayalı çiçek vererek katılımları için teşekkür etti.

Özge Koleji tarafından gerçekleştirilen etkinlikte ikinci sunumu Milas Belediyespor Kulübü Büyük Erkekler Voleybol takımı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray yaptı. “Spor yapmanın akademik hayata etkileri” konusunda bilgilendirme yapan Osman Çakıray’a da sunumu sonrasında katılımları ve sunumları için teşekkür çiçeğini Özge Koleji Ortaokul Müdürü Mehmet Kaplan verdi.

Milas Özge Koleji Menteşe Kampüsü Konferans salonunda yapılan etkinliğe Milas Belediyesi ve Milas Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Birinci Lig takımı sporcuları, Milas Belediyesi Hentbol takımı ve antrenörleri Tuğçe Handan Demirel, Yeter Sezer öğrenciler ve öğrenci velileri ile Özge Koleji Öğretmenleri katıldılar.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık