Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Fethiye Basketbol Takımı Taraftarları’ndan Başkan Tokat’a ziyaret

Lokman Hekim Fethiye Belediye Basketbol Takımı Taraftar Grubu ‘Son Periyot48’, dün Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı ziyaret etti. Oldukça sıcak bir havada geçen ziyarette Başkan Tokat, Fethiye Belediye Basketbol Takımı’na başarılar diledi.

Fethiye Basketbol Takımı Taraftarları’ndan Başkan Tokat’a ziyaret
  • 19 November 2020, Thursday 11:55

Türkiye ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübü Taraftar Grubu Son Periyot48, dün Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Milas Belediyesi Başkanlık Makamı’nda oldukça sıcak bir havada gerçekleşen ziyarette SonPeriyot48 grubu, Başkan Tokat’a forma ve atkı hediye etti. Spora ve sporcuya desteğiyle bilinen Başkan Av. Muhammet Tokat, taraftarlara Milas Belediyesi plaketi takdim etti.

“Sporu Çok Seven Bir Yerel Yöneticiyim”

Nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Tokat, “Milas Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek olma noktasında hassasiyet gösteriyoruz. Sporu çok seven bir yerel yönetici olarak, Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor’u gösterdiği üstün mücadeleden dolayı kutluyorum.” dedi. Basketbolun, voleyboldan sonra en sevdiği spor olduğunu belirten Başkan Tokat, “Süper Lig’de olmanın temsil noktasında önemli olduğunu düşünüyor, spor anlamında potansiyeli böylesine yüksek olan bir bölgenin daha iyi noktalarda olmasını temenni ediyorum.” dedi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından noktalandı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis