​​​​​​​“MUĞLA ADINA MÜCADELE EDEN TÜM TAKIMLARI VE SPORCULARIMIZ KUTLUYORUM”

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman geçtiğiz hafta içersinde basın mensuplarına bir açıklama yaparak Muğla adına sportif yarışmalara katılan ve mücadele eden tüm spor kulüplerini ve sporcularını kutlayarak teşekkür etti.

​​​​​​​“MUĞLA ADINA MÜCADELE EDEN TÜM TAKIMLARI VE SPORCULARIMIZ KUTLUYORUM”
  • 19 November 2020, Thursday 11:53

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“ Muğla’mız doğası, kültürü, tarihi ve doğal iklimiyle her türlü sporun 12 ay yapılmasına müsait olan çok önemli bir ilimiz. Turizmde marka kent olma yolunda ilerliyoruz. Gerek tesisler olarak gerek takımlarımızın başarıları bazında gerekse ulusal ve bölge turnuvalarında yapmış olduğumuz ev sahipliğinde son yıllarda ilimizde spor faaliyetlerinde büyük bir gelişme kaydettik. Bir taraftan tesis sayılarımızı arttırırken, kulüplerimizin de gelişmesinden mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim.

Bu yıl Muğla’mızı ilk kez Süper Lig’de çeşitli spor branşlarında 7 takımla temsil ediyoruz. Basketbol, Hentbol, Hokey ve Bedensel Engelliler Voleybol dalarlında toplam 7 takımızla Süper Ligdeyiz.

Bodrum Yalıkavak hentbol Takımı Avrupa Kupalarında mücadele etmektedir.

1.Lig’de 8 takımımız,2.Lig’de 6 takımımız ve 3.Lig’de 2 takımımız ve Bölgesel Liglerde birçok takımımızla Muğla’mız Türkiye’de temsil edilmektedir.

 Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak devletimizin verdiği imkânlar ölçüsünde spor kulüplerimizin her zaman yanındayız. Spor Tesislerimizin sayı, kalite ve nitelik açısından çoğaltılması için çalışmalarımıza da devam etmekteyiz.

Muğla’da Kasım ayı içersinde 3 spor etkinliğine ev sahipliği yaptık. Tenis, Masa Tenisi, Yüzme ve Kriket Turnuvalarıyla spor kulüplerine ve sporculara destek olmaya çalıştık. Önümüzdeki günlerde pandemi sürence göre yine sportif etkinlikleri Muğla’mızla buluşturmaya çalışacağız. Su Topu Şampiyonası yine Kasım ayı içersinde ilimizde yapılacaktır.

Muğla’mızı bir spor kenti yapmak için gereken her çalışmayı her türlü sağlık kuralarını uygulayarak gerçekleştiriyoruz.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve şahsım adına Muğla’yı tüm liglerde temsil eden spor kulüplerimizi ve sporcularımız tekrar kutluyor ve hepsine teşekkür ediyorum.”

Süper Ligde Muğla, 7 Takımla Temsil Ediliyor

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamada bu yıl Muğla’yı Süper Ligde 7 Spor takımının temsil ettiği belirtildi.

Basketbol’da Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü Erkekler Takımı, Hentbol’da Yalıkavak Spor Kulübü Kadınlar Takımı ve Köyceğiz Belediye Spor Erkekler Takımı, Hokey’de Köyceğiz Balı Spor Kadınlar Takımı, Muğla ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü U16 Kızlar Hokey Takımı, Bedensel Engelliler Süper Liginde Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Oturarak Voleybol Erkekler Takımları Süper Ligde ilimizi temsil etmektedir.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık