Fuarda 40 bin ziyaretçi

Bu yıl 2.’si düzenlenen Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı, 5 gün boyunca yaklaşık 40 bin ziyaretçi ağırladı. Expoline Fuarcılık Yöneticisi Yavuz Hakbilir, fuara destek veren kurum kuruluşlara, katlım gösteren firmalara ve tüm ziyaretçilere teşekkür etti.

Fuarda 40 bin ziyaretçi

TARİŞ Fuar Alanı’nda düzenlenen 2. Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı, 5 Şubat Çarşamba günü protokol üyelerinin katılımıyla açılışını gerçekleştirdi. Pazar günü tamamlanan fuar, yaklaşık 40 bin ziyaretçi aldı. Geçtiğimiz yıla oranla katılımcı firma sayısı ciddi oranda artan fuarı gezen ziyaretçiler; gelinlik, damatlık, mobilya, beyaz eşya, fotoğraf çekimi, organizasyon işleri  ve yöresel ürünlerin yer aldığı stantlara yoğun ilgi gösterdi. Fuarda ayrıca SGK, Milas Müftülüğü ve MSKÜ Milas MYO da stant açarak fuara destek verdi.
Fuara katılan firmaların gelecek yıl için rezervasyonda bulunduğunu söyleyen Expoline Fuarcılık Yöneticisi Yavuz Hakbilir, firma sayısı bakımından geçen yıla oranla neredeyse 1 kat kapasitesini artıran fuara, olumsuz hava şartlarına rağmen 5 gün boyunca yaklaşık 40 bin ziyaretçi ağırladığını açıkladı.
Fuara destek veren kurum kuruluşlara, katlım gösteren firmalara ve tüm ziyaretçilere teşekkür eden Hakbilir, “Fuarda yer alan firmalarımızın stantlarına olan ilgi çok güzeldi. Gelinlik, damatlık, mobilya, beyaz eşya ve fotoğraf çekimi, organizasyon firmalarının stantlarında oluşan yoğunluk, yöresel ürünler alanında da oldukça fazlaydı. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacak bir fuar organizasyonuna imza atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık